goodnight

Ta mig tillbaka.. Orka viksjö!

Ska börja sälja kläder i bloggen ?

Hiss eller diss. Kommentera inlägget :)


jag hatar dig

Du är så äcklig och patetisk, så ful och tjock. Köp nya kläder för i helvete. Hahah, du har sånt jävla skitliv. Cp :D
hahah annars mår jag bra! Hur mår ni ? :) Tänkte städa mitt äckliga rum. Så det blir sjukt rent. Tagga inför morgondagen. Ska även göra varma mackor i ugnen. Gjorde det på hemkunskapen fyfan vad gott det var! Jag vill trääääääänaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. buhu säger jag bara :(

8e bilden


En person du saknar.
Jag saknar August sjukt mycket. Galet länge sen vi träffades. Vi har alltid kul tillsammans även om vi småbråkar ibland. Men det slutar ändå bara med kuddkrig ;) hoppas vi träffas snart PLUTTIS!!

Duschen nästa


ändrade planer

Drog till jakan efter skolan med Ronja. Vi kollade runt i massa affärrer. Eftersom jag skulle köpa dessa bagie jeans. Men dom fanns inte kvar så då blev jag typ gaaaaalet sur och gick och köpte en stor chailatte! Hahah typiskt mig att spendera mina pengar på skitgrejer när jag kan spara dom. Såååå :D...
Jag kom på att dom gjorde nagelförlängning i jakan för bara 300 kr. Så det blir planen för imorgone efterskolan. Ska dra dit med Ronja. Ska göra ett litet chema så ni får se hur min vecka ser ut. Pussar och kramar! ♥ :D

Påväg hem


Dagens

facelook. Only mascara & ögonbrynspenna
outfit blå mjukisdress - ohio

wallander så jävla bäst

Kollar på wallander. Har även gjort det ett bra tag nu. Hade egentligen tänkt att duscha. Mitt hår är så grymt äckligt. Men kanske hinner det imorgon bitti :) får se. Har inte städat rummet heller.. Men jag har hunnit gifta mig. Hhahaha, vi är så roliga, vi vet!

Dagens fråga

svar: ska försöka beskriva så bra som möjligt!
3 sedan lägger du in den som vanligt i "ändra redigerare" där du skriver vanligt inlägg :) hoppas du fick svar. Tack i förhand !

inte lika snygg längre?


solsidan ♥

♦solsidan 20.00
♦städa rummet
♦fixa kläder och sånt till morgondagen.
♦sova!

bjuder på lite sköna låtar.


imorgon blir det ..

Dessa, så galet snygga! :D

7e bilden

En bild du aldrig har lagt upp.
Denna bilden är ifrån kryssningen med Ronja. Askul! Minnen alltså!

Misslyckat eller vadå?

Aa, fucking skitkväll. Blir så jävla sur. Tagga här ifrån. Idioter. Var först på bio sen drog vi på fest. Helt misslyckat. Aa idag mår man som man förtjänar. Mami kom och hämtade mig och Jossan hos Alexandra för en stund sen. Vi skjutsade hem henne och sedan åkte vi och köpte pizza. hahah, bästa maten! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Vill sova men ändå dra och träna. Jag vill bada men kommer somna. Vill göra något. Men orkar inte. Kommer ligga här hela dagen fan. Ifall ingen vill dra och gymma med mig :p

misslyckad kväll.

Igår pallar inte berätta.. det var inte speciellt lyckat iallafall.

Nu blir det utgång

Dunkar musik. För att snart ta bussen.. hoppas felicias födelsedag kommer bli lyckad! :)

6e bilden

En vän du inte varit med på jätte länge. Pernilla norrby är någon jag träffade nästan varje dag förut. Nu för tiden träffas vi aldrig. Något jag tycker är synd, eftersom vi alltid har kul tillsammans. Kommer du ihåg när vi gjorde den här bilden? ;) haahahh, tider det! Henne är någon jag inte träffat på länge för att vara oss. Som sagt vi har världens sämsta humor!
bilden är ifrån såkallade fjortistiden.

Dagens kommentar

Svar: Tack så jätte mycket du. Jag har köpt den på gina för länge sedan :) tack för kommentaren

taggaaaad :D

FELICIA FYLLER ÅR IDAG! och vi kommer ha det så galet kul! 15 år,byxmyndig,moppe,hyra film,köpa powerking,kolla bio 15 gräns,hamna i fängelse och grejer ;) nytt liv förfan!

Gårdagen. Var hos daniel. Sen efterdet drog jag till Lina där min mamma var. Så jag var med Lina och tyre
som var galet packade eller iallfall tyre. Hahah så gulliga så. :)Efter ett tag somnade dom så jag ringde papi och pratade med honom eftersom han åkt till åre och jag ska vara ensam hemma med mamma till söndag. Lyckat! haahha, nu ska jag tydligen få en ny telefon eftersom min shopaholic till mamma ska åka och köpa en iphone :p Ska tvätta bort sminket nu. Och fixa mig. För att sedan dra ner och möta ronja vid ica. Ifall inte alexandra kommer hit först. Men aaa :) vi har inte riktigt planerat dagen. Men den ser bra ut nutills! bye.
tjejerna ♥

utgång:)

Dax att dra. Kisses!
Hörs ikväll/natt
happyy girl :D

kvällens superenkla outfit

orkar inte göra någonting. Väntar på att min brorsa och hans flickvän ska komma hit så ska vi äta middag. Sen ikväll ska jag träffa Daniel. Sedan hem. Alexandra ska även sova hära :)

5e bilden

En gammal bild på dig ,. gammal skulle det vara. Gammal blev det :p

ajajaj..

Detta onödiga gjorde jag underdagen.. Det hjärtat på handen mend det blev helt misslyckat. Men nu när jag kom hem ser jag att mitt busskort har kommit. Så sjukt glad över det! Äntligen. :D

Datasalen broooooooor !

Sitter hära och taggar i datasalen med klassen :p haha, felicia fyller år imorgon galet nice ju :) .. Har precis vart på grillen innan och ätit (?) hahaha, inte bra asså. Efter skolan blir det väl träffen. Sen ikväll ska jag träffa min efterlängtade sötnos. Bye!

galet gammal bild på mig och Ronja. Hoppas det går bra idag älskling!!

dagens kommentar

av min lillasyster som är 6 år.
"Julia? Hur smakar bajs?"
- *asgarv* hur ska jag veta det? 
"nehe *besviken*"
helt plötsligt igen ba.
"Julia hur smakar kiss eller ingenting då?"
- hur ska jag veta det älskling?
"jag vet inte :( får jag prova ?
- NEEEEEJ!!! :P

4e bilden



Från en konstig tid i ditt liv.
Hahah, här är en bild ifrån såkallade "fjortistiden" Har tyvärr inga fler bilder ifrån då. Eftersom min data fick en av världens största virus.. Så ja. Det är synd. Men det här vara knastider!

Dagens kommentarer

Svar till alla: Jag köpte den i kista i den nya affären brevid bikbok :) Tack !

kokkosbollar nu.

Nu ska det bakas kokkosbollar ;) hahaha.. fetton jaaa :D Ensam hemma skönt! Hämtade henne för 10 min kanske.  Ikväll blir det bara mys hemma. Ingen träning eftersom Ronjas bil typ har gått sönder :p .. synd så det blir gymmet på söndag istället. Härligt. Mamma kanske kommer hem med någon god mat också!

Tidig

Snooozade imorse.. inte bra. Men det var väl ändå rätt bra eftersom jag kom till skolan 2 timmar innan jag börjar. Nu sitter jag på bryggan. Försöker hitta prao. Kollar på korfu kolgrill i jakan. Men vet inte :) höres.

moi


Is

Förklaringen till mitt namn. Jag är beroende av is som alla vet. Ersätter många av mina måltider med is. Både mättande och gott! :) kanon. Is är bra för kroppen också. Super!
Nu ska jag gå fixa kläder tills imorgon. Sen massa saker. Så vi hörs imorgon sweeties. XOXO


Josefin och moi

MY LOVE


check på den då :) ! Imorgon blire träning förhoppningsvis..
önskade att det kunde vara rosa kort.. men jaja !

länk till min jacka

http://www.blocket.se/stockholm/Vinterjacka_Svea_31815938.htm?ca=11&w=1

Har redan 1 köpare på den. Men vet inte om jag kommer sälja den till henne. Eftersom hon inte har tillräckligt med pengar. Men kolla in den. Och meddela mig ifall ni är intresserade :)

Min papi är så gullig!

Nu ska jag och papi dra och köpa gymkortet. Sen imorgon blire träna brooor :D
Dagens köp: Jacka - 998 kr REAAAAA :D

Bild sedan hemkunskapen i måndags

gangstaaah ;) hahah

Dagens middag: smoothie

Julia special ;)

Min jacka ligger på blocket

Ifall någon är intresserad av min jacka så hittar ni den på blocket. Eller så kommenterar ni hära. Jag säljer den för 2000 nypris är 2900.


Onsdagen den 26

Skolan kändes kort tills min första musiklektion kom. Sista lektionen alltså.. Fyfan. Jävla pianoo, seriöst och alla som tror sig så jävla mycket. Tror att dom kan sjunga. Alla kan gå och bajsa snett. För alla vet att jag är bäst på att sjunga ;) haha , eller?! Efter skolan försökte vi fixa praoen. Men det fanns ingen plats.. Så jag och Jossan drog till kista för jag skulle köpa en ny jacka från diabless. Här är en bild på den. Typ alla har den. Men jag skiter i. Den är snygg så varför inte liksom. Sen drog vi hem typ dirr efter. Träffade Filippa och Mell påvägen hem. :) Länge sen man såg dom. Trevligttrevligt! Skulle egentligen vart med Felicia Tengmo. Men så blev det inte. Nu kom jag precis innanför dörren. Ska kanske gå och kolla kattungarna och lägga in min jacka på blocket.
Moi imorse.

3a bilden

Någon på en i din familj.
Jag valde min syster för det är hon som betyder mest. Jag älskar henne över allt annat. Hon kommer alltid vara min lilla pingla.

dagens facelook & outfit

Blå kofta - New yorker
Vit halsduk - vet inte gammal.
Leggins - bikbok. Svarta/glans.

goodnight

Har massa att fixa med nu. Vända ut och in på hela garderoben för att hitta något att ha på mig. Sen ta bort smink, borsta tänder, fixa med pengar och massa skit.. bloggar imorgon efterskolan. Ska vara med Tengmo. Vi ska till kista för att köpa ny jacka till mig och sen har jag lite presentkort och så. Så det blir en shopping dag. Kommer säkert bli kul. :) Höres.
bild från förra sommaren på mig och felicia

Såhär gullig musikvideo!


2a bilden

En bild på mig själv.
Här är en bild på mig själv. Har målat ögonbrynen väldigt mycket. Och har en annan hårfärg. Men den får duga. Jag är 163 typ,just nu har jag brunt hår. Mellan brun alltså. Har haft ungefär alla hårfärger :p haha.. Ja,vad mer kan man säga. Jag har typ alla stiler på kläder, kan gå från mjukisar till jeans och från tjocktröja till klänning. Uggs till klackskor. Ja :) hoppas ni fick lite information.

Behöver ny musiiiik.

Har så grymt mycket i min hjärna just nu. Sitter och lyssnar musik just nu. Tänkte ladda in massa låtar till ipoden. Sedan vänta till mami och papi kommer hem för att gå och kolla på dom små kattungarna. Sen funderar jag på att börja på dancehall eller reggeaton dans. Men det kostar så galet mycket.. Gymkortet kostar ju också bajsmycket. Så bajsa snett på allt. :p hahah lackåsna hära. Nu ska jag fan äta tror jag ifall jag ens får i mig något... typ slutat äta asso! Kramar


Bajs prao

Sitter hära med Andre och Ronja. Jag och Ronja ska fixa prao. Men dom vägrar ju hjälpa oss. Så galet irriterad..... går snart. Bye!!!!!


söt!

Godnatt alla söta & rara ;)

Hahah blev klar med No. Men skrev bara 2 sidor. Orkar inte anstränga mig på det här.. nu vill jag bara gå och lägga mig. Tvätta bort sminket och ladda för en jobbig dag imorgon. Visst är jag possitiv ;) haha.. mjo. Hejdå. Hörs imorgon.

Ny design och header bror!

Klicka på bilden för att få den större
Gjorde precis en header, ingen jävla aning varför jag gjorde den blå när min färg är rosa. Jaja. Hoppas ni tycker om den :)  Ska försöka fixa till texten för er som använder google chrome. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! Kramar.

DET ÄR KUL!!!!!?=!=?!?=

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, JAG HAR GJORT EN NY HEADER SEN NU FÖRSVINNER DEN HUR KUL ÄR DET PÅ EN SKALA ?! ååååååh, men har en bra nyhet iallafall, våra grannar har fått kattungar. Så jag och pappa ska dit och kolla imorgon :D hihihihi...
gammal bild.

ÄR EMINEN SKJUTEN?!

står på text teven tydligen ;o

1a bilden

Någon jag umgås väldigt mycket med är min bästavän Alexandra Åkerström, vi är nästan varje dag och vart vart sedan sommarlovet 09 tror jag det var. Vi kommer alltid finnas för varann och älskar varann exakt lika mycket som när vi vid första gången vi träffades fick nära kontakt. Och började ofta träffa varandra. Detta gick från okänd person till bästavänner. Alexandra du ska veta att du är den som betyder något så mycket i mitt liv. Finns alltid för dig och det vet du mycket väl.

Bara för att jag alltid ska göra som alla andra.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Utvecklingssamtal

Sista lektion hemkunskap gjorde bröd. Efter det hade jag utvecklingssamtal. Gick jättebra :D nu kom jag precis hem. Ska pluggaaaaa, bye.

Dagens outfit

nu ska drar jag till skolan, bye.

Home

Kom precis hem. Ja ni. Orkar inte berätta någonting jag vill bara gå och äta. Något jag inte gjort idag.. hm. Hejdå.
randombild!

Nu ska jag kila

Och ni får inte veta vart. Feel the pain ;) puss.
my baby

I MINA ÖGON ÄR DU PERFEKT

Har fortfarande inte städat mitt rum, jävla dator.. Ska göra det. Sen plugget får väl vänta till inatt. Orkar inte nu. Ikväll ska jag träffa *mr hemlig* har inte mycket mer att säga pussar.

kattiiiii

Bebis.

NEW MUSIC

Gal1 bra :) annorlunda.

Happy

Vet inte riktigt varför jag är glad. Men är ovanligt glad. Har typ lust att städa mitt rum. Packa upp all packning som jag fortfarande inte har gjort. Har precis fixat mig.
dagens outfit.
Kofta - new yorker
vanligt svart bas linne - gina
Tights med nitar på - gina

NYA AVSNITTEN AV SOLSIDAN

nu börjar solsidan. Nya avsnitt :D

JAG MÅSTE SE!!!

kanske imorgon. Vi får se. Men den verkar så galet bra. Får rysningar i hela kroppen när jag bara kollar på trailern. åååh älskar såna här filmer. :D
Han är quatt också !

FILM

Jag vill jätte gärna kolla på den här filmen. Jag som verkligen total älskar hajar!


Filmens handling:
Maffian i Venice har planterat ut vithajar i dom trånga kanalerna.
Allt för att förhindra dykare från att dyka efter den legendariska skatten som 
sedan århundraden tillbaka sägs ligga gömd i kanalen under staden.
Men i Venice där gatorna består av kanalerna är skadan ett faktum.


ROSA

Jag skulle inte banga på det här rummet! Shit så fint.
Någon som också har en favoritfärg som är rosa ;)

En känsla

Det pirrar inte längre när han smsar, men det gör det på han jag inte ska gilla. Jag älskar honom men gämför med han. Allt har förändrats och blivit en helt annan sak. Vet inte vad jag ska ta mig till.

fått en flaska i huvudet,legat sövd på akuten,varit död i minuter

BÄSTA KVÄLLEN IGÅR.
3 bilder från igår :) nu ska jag gå och göra något inte bara ligga vid datan hela dagen

GALET NICE IGÅR

Fyfan vad kul det var igår! Allt blev så sjukt lyckat förutom en person ..  Men annars askul! :)  Nu ska jag äta frulle, bye!

ohyeah.


FREDAAAAAG!

skola, sedan till felicia och nu ska jag tillbaka till skolan. För att möta upp Alexandra. Vi ska till kista för att jag måste shoppa lite. Ikväll blir det tjejerna och killarna för hoppningsvis. Hörs efter kista :)

DAGENS FRÅGA

Är det någon som vet hur man får in videos ifrån youtube. Dom har typ gjort om ;o kommentera gärna!!

avslutar dagen med ett godnatt


mera bilder.

orkar inte lägga upp fler nu. finns på facebook ;)

Lite bilder från digitalkameran så länge.


i planet till Gran canaria
Framme
Kvällen
Andra dagen
Havet
Shoppingtur + restaurang
Gjorde flätor (bilden är på wilma)
Kväll
öken + kamelridning
läskiga "statyer "
solaaa
badaaa

im back!

Jag hittar inte kamera sladden så ni får bilder någon dag i veckan hoppas jag :/ ska berätta allt då också. Men jag har fixat klart mig och allt. Ska gå ner och äta en ordentlig frukost ;o eftersom jag typ levt på kiwi ;p hahah.. har längtat efter typ mjölk och ost. Ja, men ist får ni webpics. Haha, visst är jag snäll ;)

jag kommer inte hem!!

Har det bast har :) Har 20 min kvar pa datan. Har vart och ridit kamel idag. As laskigt! Ska snart dra till restaurangen. Har massa att beratta nar jag kommer hem! :D snyggaste killen idag pa beachen maste jag saga ! :D  hihihih...

ingen bloggning pa 2 dagar.

Sitter i receptionen vantar pa att frullen ska borja. Igar shoppade jag galet. Och solade sjukt mycket. Idag ska jag och agneta till oknen och sola. Och wilma och hennes papi aker till marknaden som e idag. Tankte bara beratta hur nice det eee... nu ska jag typ ga och leta upp en sten som pernilla har skrivit pa :) kram ! Lagger in alla bilder nar jag kommer hem. :D

ska man sova...?

grejen är den att jag är trött och skulle kunna somna direkt. Fast ändå skulle jag lika gärna vara uppe till 5 då man ändå ska upp.. knaaaas :) ska väl försöka ha uppe lite personer :)

Gran Canaria next.

Kom precis till Wilma vi har vart hos mig och ätit. Just nu taggar vi för en vecka i paradiset. Mycket bilder kommer det bli! Kommer blogga under natten också. För vi åker klockan 5. Pussar!
förra året. Egypten. Var inte sur ^^ haha, var bara inte beredd på bilden..


vakiievakiie.

Yes,mitt alarm gick och jag kom upp så nu har jag gott om tid påmig. Sista dagen för mig idag.. :) asgrymt. Så ska säga hejdå till alla och så. Dagens outfit blir:
hahaah, inte min tröja (a) men jag älskaaar tröjan!
leggins från gina.
svart baslinne.

godnatt

Nu tänkte jag faktiskt gå upp och lägga mig :o otroligt. Men så blir det. Hoppas på att inte försova mig imorgon då..!! 


bjuder på en låt.

Låten på minner så sjukt mycket om dig. Jag kommer sakna dig mer än vad du kan tänka dig. Vi får träffas direkt när jag kommer hem. Du vem vem du är.

hold tight

Hade första hk idag. Vi skulle laga bajs. Så åt bara salladen. Men nu har jag ätit middag. Duschade precis grymt skönt! Ikväll eller snart ska jag packa det sista. Imorgon har jag jätte mycket att göra.. Träffa Daniel. Träffa wilma, packa och sedan åka hem till Wilma för att sova där. Fast tror jag kommer vara uppe tills vi åker. På arlanda tänkte jag köpa en parfym på faxfree. :) Asnice. Vilken ska jag köpa?
Vanilla eller escada?


Skolan

Tjatja, sitter i datasalen. Och ska göra no. Men gör den hemma ist. :P Så nu ska jag bara chilla. Pussar. Idag ska jag vara med Alexandra. Och även träffa en person en liten stund :) !

sista för idag..

Sista frågorna:
Eli:
Tycker du att jag har snyggt namn?
Vad heter du i mellannamn?
Vad är ditt favoritpogram?

Svar: Eli är ett coolt namn, jag diggar det. Ovanligt! :)
Jag heter Susanne och Louise. Världens fulaste -.-
Mitt favoritpogram är totaly spice. Hahaha!! bästa.

Daniel:
Varför är du så söt?
Svar: Vem är det som är söt egentligen!

Anonym:
Tycker du att du är snygg?

Svar: Nej jag tycker inte jag är speciellt snygg. Vissa dagar kan man gilla sitt utseende och vissa dagar inte. Men jag har sjukt dåligt självförtroende faktiskt. Visar det inte.. men jag tycker jag är jätte tjock och är nästan aldrig nöjd med mitt utseende. Men mina vänner lägger komplimanger till mig så då blir man glad!



vilken ska jag köpa ?
OnePiece One Love



ÅÅÅÅH :@

seriöst jävla kläder!!! JAG HAR INGA FUCKING KLÄDER. Kommer fan börja gråta snart. Det är helt sjukt. Har vänt upp och ner på hela garderoben.. kul att behöva hänga upp allt igen... har fortfarande inte hittat något.. åååh vill inte vara tjej .... :'(

Här är filmen vi ska kolla på.

the tourist

Angelina Jolie och Johnny Depp är väl det närmaste man kan komma en drömträff. Det räcker lång väg att bara titta på dem. Här möts det på ett tåg. Hon är välklädd, en ”damsel in distress”, sannolikt agent av något slag, jagad av hemliga polisen, han en enkel matematiklärare med för långt hår. Hon behöver honom som cover och han säger inte nej till ett par dagar på lyxhotellet Danieli i Venedig.


Felicias grotta

Kom till Felicia med Ronja klocka 11. Fick se hennes ubersöta hund. Sedan dess har vi skrattat oss igenom dessa timmar. Klockan 5 ska vi till kista för att kolla bio. Med alexandra också. Hon kommer hit snart. Ska kolla på the turist. Bye.

jag ronja och felicia i somras.

Godnatt alla söta

Jag kommer iallfall sova jätte sött idag :) ! Pussar.

Del 2 .. svar på frågor

Christoffer:
Gillar du din klass?
svar: Den är helt okej!

Anonym:
Vad har du gjort idag? xD
svar: Jag har inte gjort ett skit, packat..

Emil:
När lärde du känna Ronja, Felicia och dom .. ?
svar: Jag har kännt Felicia sen jag var jätte liten, men dom andra lärde jag känna 08 då började vi prata. Sen nu går vi i samma klass, så då har det blivit mera.

Sharbel:
E jag din bror ? :$ <3
Svar: Absolut ! Skönaste!

Alex & emil:
kommer du till varberg denna sommaren? och med vilka? :D<3
Svar: Ja jag kommer ner iår. Antingen med en kompis eller med alla tjejer.

Anonym:
Är du oskuld?

Hur mycket får du i månadspeng?
Svar:
Nej, och jag får mitt barnbidrag.

Emelie:
Har du något nytt förhållande?
Skriver du vad du vill eller provocerar du ibland?
Svar: Nej jag har inget nytt förhållande än.
Jag skriver det jag vill skriva. Provocerar inte.

Cissi:
Såg att du skrev ngt om tabletter för håret så det typ växer och mår bra, iaf .. Har precis klippt mig och har typ damp så vart köper man de och hur ser de ut & kostar osv. bye :D
Svar: Jag har btabletter :) kan man köpa på apoteket eller ica. Det är bra att dricka vatten och äta morötter också!

Sara:
Vad är ditt värsta du varit med om? :)
Svar: Det värsta jag vart med om är nog första gången jag och tobias gjorde slut. Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv.

Anonym:
Har du verkligen köpt en riktig hundvalp? 
Vad tror du att du gör om 5 år? om 10 år?
Vill du fortfarande bli delfinskötare? Kommer du satsa på det isf?
Hur länge får du vara ute på kvällarna för dina föräldrar?
kom inte på fler :)
Svar: Nej ahhaha jag har ingen riktig hundvalp :) !
om 5 år sitter jag på pubben :D och om 10 år får jag barn :p
Ja jag vill fortfarande bli delfinskötare !
Jag får vara ute till 12.

anna:
tror du att 2011 kommer bli ett bra år? 
Är det något roligt du vet kommer hända?
Vad var det värsta du gjorde 2010?
Hur länge ska du vara utomlands? 
:)<3
Svar: Ja jag tror det kommer bli ett super år!
Ja, jag ska utomlans och grejer ;)
jag började att röka. Något jag ångrar.
Jag ska bara vara utomlans 1 vecka.

Du snurrar min värld.

Låt som väcker minnen.

FISEN

hon är hemma nu ! Sån glädje spridare. Nu ska jag kolla bussen till mig och Ronja så vi är hos henne runt 11 tiden imorgon bitti :D hihi, fan vad jag saknat henne!! :D ska även möta T en snabbis. Pussar!!

Del 1 ..Svar på frågor

JAG KOMMER INTE SVARA PÅ ALLA IDAG TYVÄRR..
Elina
Har du börjat umgås med kallhällsbarnen?!
När var senaste gången du rökte?
När var senaste gången du drack.
Vad äre som har hänt mellan dig och erika
Svar: Jag har vart med dom få gånger. Underbara människor!
Senaste gången jag rökte kommer jag inte ihåg
Senast jag drack var på nyår men man kan inte kalla det att jag drack :)
Jag och Erika har bråkat om lite saker. Men hon är ingen person jag bryr mig om längre. Jag lever mitt liv och hon lever sitt. Det är bäst så. Vi får se hur det blir i framtiden.
vendela w 
hur långt har ditt längsta förhållande varit ?;)
hur mycket shoppar du för i månaden ?
vilka affärer shoppar du mest på ?
Svar: Mitt längsta förhållande var i ungefär 5 månader..
Jadu.. när jag väl shoppar så shoppar jag för alla pengar jag har.
jag shoppar mest på gina,h&m och newyorker
sofia
Om du fick välja vem du ville vara för EN dag, vem skulle du vilja vara då?:)
vem ser du upp till mest av dina vänner?
varför är du så jävla underbar ?:d
puss
Svar: Haha, jag skulle vilja vara adriana lima! Så fucking snygg.
Jag ser mest upp till Alexandra eftersom hon är min bästavän
Haha gumman då! Född så ;)
Anna
Hur många har du legat med?
Svar: Ingenting jag tar i bloggen tyvärr.
johanna h
vad är det pinsammaste du har gjort?
hur många seriösa förhållanden har du haft, och med vilka?
vem är din bästa vän?
vilket är ditt bästa minne från 2010?
kommer inte på fler men der får duga (a), kram! ♥
Svar: Haha, jag är alltid pinsam. Men det pinsammaste är nog varje gång jag gått och råkat sagt neger lite för högt i typ kista,rinkeby eller veddesta ;)
Jag har haft 2 seriösa förhållanden, med Daniel och Tobias.
Alexandra Åkerström är min bästavän.
Mitt bästa minne är nog dagen då jag och Tobias blev tillsammans,har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv.
Amanda
hur många besökare har du per dag? :)
Svar: Jag har runt 130 - 170 per dag.
Anonym
Hur får du sånt perfekt hår??
Svar: Hahah tack men mitt hår är verkligen inte perfekt. Det är jätte slitet.. och ful färg! men tack för komplimangen!
Ida
1. Om du fick bli tillsammans med vem som helst i världen, vem skulle det då vara? 
2. Vem är din bästakompis?
3. Om du åkte till en ö och fick ta med dig tre saker, vad skulle det då vara?
4. Vem har varit din bästa pojkvän? 
5. Vad var ditt första intryck på mig? 

Hahaha, jag kom inte på några andra. Hoppas att det duger ;)
Svar: Då skulle jag vara tillsammans med Chad Murray!!
Som sagt Alexandra.
Mobilen, en mototbåt och en karta :D
Den bästa pojkvännen jag haft är Tobias fast allt blev knas vid 4 månader.
Mitt första intryck på dig var att du var galet lik Casper! :)
Julia Holmen
Vad är ditt favoritplagg? (lägg gärna upp bild)
Hur ser ditt rum ut? (a) (lägg gärna upp bild där me)
Dansar du? Isåfall vart?
Vad vill du bli när du blir stor? :)
Svar: Mitt favorit plagg är en vit tunika. Den är galet fin.

Och rummet syns i bakgrunden ;)
Jag dansar inte just nu. Men ska nog börja igen så fort som möjligt! Men jag har dansat sen jag var 4, har gått i sporthuset,dansgaraget,danshuset,vista/vällingby.
Jag vill bli delfinskötare :$ haha, eller något med design att göra.
Linn Eriksson
Älskar du mig ? :$<3
Svar: Klart jag gör sötan!
Latte
Kan jag wilma och du slagga snart igen? askul sist! ;)
Hur mycket bloggar du per dag?
Vad var ditt första intryck av mig?
Hur många gånger har du gråtit 2011

Lite random frågor, men kom inte på nåt annat :)<3
Svar: Självklart kan vi det! Men bara ingen tar något den här gången ;) haha, och mina päron inte är packade! haahha
Jag bloggar så mycket jag kan, kan vara från 1 gång till 6 gånger!
Mitt första intryck var "kaxig liten snorunge" men för att vi bråkade
Jag har inte gråtit någongång, men har fällt glädjetårar!
Nathalie N
Vad är din favorit affär?
Vad tycker du om mig?
Läser du min blogg?
:)<3
Svar: Min favorit affär är gina
Jag tycker du är gullig liten tjej.
Nej tyvärr men kan säkert börja göra..




Jag är 100% ärlig

FRÅGA VAD NI VILL.  Kommentera bara inlägget. :D

BJUDER


:) vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu. Men jag har precis fixat mig. Kanske ska träffa Tengmo och Filippa. Men vet inte riktigt.. Ikväll ska jag träffa Tobias för att ge hans present. Sedan träffa Daniel en stund. Och sedan Alexandra.. Massa att göra nu. Ska packa ihop det sista till resan. Sen är det klart! :D så laddad!

Den jäveln!

Någon som har borrat hål i våran bil.. så vi har ingen bensin och kan inte heller fylla på, inte åka någonstans. Blir så fucking förbannad!! Seriöst.. vi har en läcka i taket också...... allt som var så bra! Sen nu det här. KUL!
JÄVLA IDIOTER!
4 dagar kvar..... :D

Grattis till Tobias Anglestål

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Väntar på ett sms bara. Sen så :)
Btw. Alla grattar denna underbara person nu !
världens vackraste flicka.

Jag är typ galet ball!

För jag har något som ingen annan har ;) .....

Just nu sitter jag och chattar med massa. Har ett toppen humör! :) Känner för att träna men jag orkar inte. Jag vill bara äta, men det ska jag inte göra. Hahah vill massa. Vill träffa min älskling pälskling felicia som kommer hem imorgon! :) Galet nice. Ska kolla om det finns något på tv och sätta mig och smsa lite eller något. Eller sova. Hahah vi får se hörrni. Puss på rumpan.
galet ful bild. Men jag bjuder på den :) Jag och M
fråga mig inte hur jag har min hand :p

Då var man klar då!

Yey, äntligen klar med muffinsarna. Vet inte om jag vågar smaka. Har ju förstås bestämt mig för att inte äta sånt här.. hahah, kommer nog ta en endå för att jag är en busunge :$ hihi.. Har köpt massa. Tabletter till mitt hår så det börjar växa och må bättre. Köpt fluff :$ hahaha, otyttigt igen.. herregud vad är det hära! Jaja det är fredag och jag har inte ätit onyttigt förutom glass men det gills inte enligt mig! I sommar måste jag få äta glass liksom. 

Men jag ska ta första tuggan nu .. 1,2,3 omggg så gott ..... vi hörs sen :D

Just nu bakar jag cupcakes.

Ohyeaah, är ensam hemma och bakar cupcakes. Dom blir så söta!!! :) hihi!
Tack Cornelia för att du la upp receptet på dessa!! :)

Roligaste drömmen på länge!

Hahaha, skulle baka en tårta i fjällenskolan i syslöjdsalen. Bordet längst fram mot fönstret med massa. Och vi hade bara vissa ingredienser. Och man behövde massa mer. Typ mjölken fanns i djurrummet för där  fanns det tydligen kossor (?) sen tårtbotten var man tvungen att smyga in i köket och hämta utan att bli upptäckt. Sen var det massa mer saker. Men i slutet hahahha skulle jag hämta bär i uteplatsen utanför slöjden. Så jag går utanför dörren och det första jag gör är att smäller till en geting. Så den börjar attakera mig. Och jag ligger och fiftar med händer&fötter hahahah, men blir inte av med den,utan jag vaknar av att jag får världens jävla cpryck och när jag öppnar ögonen har jag slagit ner allt som ligger i närheten av min säng, täcket ligger nere på golvet.
....och där låg även jag...
HAHAHAHAHH JAG DÖÖÖRR

godnatt.


mumma kardemumma.

SEXYMAMA hära. Utan smink och grejer ;) känner mig otroligt snygg just nu.
Wilma håller på att städa mitt rum, så söt. Och vi har packat lite sådära till resan också!
Molle älskling

Wilma

Kom till Wilma för en stund sen efter en plankstek på restaurangen. Asnice. Vi ska snart hem till mig och packa :) pussar.


Nu:

RESTAURANG. bye.

2010

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? Bästa.
Bättre än förra året? Man bygger mer minnen, så ja.  
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? Absolut. Många saker.
Har du flyttat under år 2010? no..
Har du hittat en ny låt som du älskar? Yeah
I så fall vilken? firework - katy perry
Har du kysst en främling? Hahaha, ja.. 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? Underbar.
Har du varit kär? ja såklart.
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja, pojkvän,familj och vänner<3
Har du haft ett hemligt förhållande? Ja korta tid innan man satte på facebook.



SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? nej, hoppas jag inte!
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? hahah.. 
Varit i slagsmål? Nej (:



PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? Nja.. kanske lite.
I så fall vad? inget jag tar upp här.
Har du skämt ut dig? Alltid!! Minst 2 gånger per dag.
Har du ljugit för en vän? Kan ha hänt..
Har du varit ute en hel natt? Klart.
Har du blivit tagen av polisen? Mm.. 
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?
Ja


Shopping idag.

1 randig tröja - sisters
1 svarta leggins - gina
1 skärp - salt

Djurmässa.

Mamma kom och hämtade mig 09.50 imorse ;) så åkte vi till kistamässan och kollade runt på massa hundar och katter. Sen fall vi för världens sötaste labradorvalp. Så vi fick med oss den hem ;o
förlåt för galet dåliga bilder! ..

Pernilla.

Tjafan, är hos Pernilla, träffade henne,Elin och Elin i jakan runt 9. Sen gick vi runt och chillade dära. Sen drog vi till Pernilla och vi har suttit och kollat på 2 dansfilmer, galet vad jag saknar dansen.. ska fan ta tag i det här!











Sjukt gammla bilder på oss, men minnerna är oslagbara.

Dagens kommentar.



Fick en kommentar om min tidningshylla. Den är köpt på ikea ;) hehe, för rätt länge sen!

Sleeping with my secondhalf tonight.

Skulle egentligen träffat *detvillnialltveta* men jag ska träffa Pernilla ist och sova där också förhoppningsvis. Imorgon kommer jag inte blogga på förmiddagen så ni vet. Troligtvis inte på morgonen heller.. men vi får se. Jag kommer typ gå upp vid halv 9 någongång. För att sedan åka till kistamässan. Och kolla på katt. :) Pussar.

Ceasarsallad (y)

Nu ska jag äta. Så fucking god mat!!! Hejdå :D
bild tagen från google.

Så galet bra.

Älskar videon.
Nu ska jag sminka mig eftersom träningen och duschen är avklarat. Har även vänt uppochner på hela garderoben.. Så kommer bli tvungen att städa IGEN. Jag är så smart. Sen blir det 2 liten vatten. Så tar jag dom andra 2 till kvällen. Skit bra planerat av mig! :) stolt.

Nu blir det träning sedan en lååång dusch.

I mitt niciga badrum. Hehe.. efter det får vi se hur det blir med allt :) För jag känner inte för att träffa någon men vi får se sen. Han kan komma hit isf, för jag pallar fan inte dra någonstans. Alltså jag har världens ångest över utlandsresan nästa vecka.. har gjort en packningslista. Men vet inte om jag fått med allting! Nej nu ska jag duscha och göra mig fräsch. Pussar!

jag sover.

...och ska fortsätta...

Alla ni som undrat!

Nej jag är inte tillsammans med Tobias längre. Det tog slut på nyår. Och vi båda vet att vi kommer funka bättre som vänner. Hoppas verkligen vi kommer bli goda vänner i framtiden. Kramar :)


Så hoppas ni fick svar alla ni som undrat.

ohlalala ;) hahahah, jag är så omogen!


Otroligt snygg chey.

Kristen Stewart En Naturlig Skönhet.

Hiss !

Vatten är så grymt bra !
Hjälper kroppen med allt.

Morgondagens planer

Blir att vakna galet tidigt. Sedan fixa mig för att träffa *tralalal* Efter det så ska jag träffa en annan person tror jag. Hehe (a) ohyeah julia style. Puss.

Grattis till min lillasyster Elin!

Grattis till min lilla syster på 6års dagen. Massa släkt har kommit hit nu. Puss.
2 gammla bilder på henne.

Bubbelbaaaaaad ! :)


BUBBELBAD

Nu ska jag och alex bada :) hihihihih, pusshej !

killar..

Killar är som tuggummin, smaken försvinner.

5 saker du inte visste om mig

Jag gillar en person just nu,men vet inte om jag vågar satsa på.
Jag ska utomlans om 8 dagar.
Jag har vart beroende av is, och nu är jag av läppsyl.
Jag är stolt djurgårdare.
Jag vet ej vad min riktiga ögonfärg är. Dom ändras p.g.a ljuset.
Gammalbild. Men jag älskar rosa (a)

LaLaLa

Alex är hära och ingen av oss har busskort så vi kommer inte här ifrån. Sjuukt irriterande. Men sitter här och gör *hemlis* sjukt kul var det iaf. Jag är grymt hungrig men det blir bajs, hihi jag är kräsen (a) hejdå.

levande begravd

Godmorgon alla mina gullungar. Väntar på alexandra som ska komma hit snart. Vi ska bada :D hihihihihi !! pusspuss
så sjukt söt!!

nu blir det film

Nu ska jag kolla film med min kusse. Pussar.

23.25

sitter här och chattar med massa. Har supertråkigt liv! Tänkte egentligen dra och träffa en person,men pallade inte utan blev en tjockis och stannade hemma ist :)
någon som vet när alla onepiece kommer in igen :)  ??

NÅGON SOM VET NÄR HANDLARN STÄNGER IDAG???

.

Nu blir det mys

Nu ska vi dra till handlarn och hyra film och så ska jag få min älskade comviq. Sen blir det mys hela kvällen :)
puss <3
saknar dig min sockerpingla. 6 DAGAR KVAR

Min sysselsättning


BAAAADAAA


Upp och hoppa.

Vaknade halv 1 idag :o galet mannen! Nu tänkte jag ta mig ett bad. Ansiktist mask och raka benen. Göra mig fräsh. Sedan ska jag ringa Alexandra om inte hon ringer mig innan. Sedan möta Micke. Och sedan ska vi träffa Carro och några :) det kommer nog bli en bra dag. Men nu måste jag kila. För nu tickar klockan! Kramar.
Bild ifrån "morgon prominixen" jag tog klockan halv 1. Hahah.. bättre sent än aldrig!

Ja då var det 2 januari

Tiden rullar på som det ska,det går bra nu. Hörrni. Är det bara jag som har hållt på med årets "första idag" eller ;) ligger iallfall här i min säng helt dööööööd. Så galet sliten. Sa precis hejdå till Pascal och hans mamma eftersom dom åker tidigt imorgonbitti. ÅÅÅÅÅÅÅH, shit vilken huvudvärk jag har det är galet. Nu ska jag gå och hämta vatten. Pussar! :)

sliten !

Ligger här i mitt rum med Palle. Vi snackar och sådär. Jag är så sjukt sliten idag. Det är galet. Dagen efter nyår. Inte så skönt..
känner mig så äcklig. Ska gå och bada i mitt bubbelbadkar. Som blev klar igår.
oredigerad mobilbild.

pogram jag verkligen saknar.

Nalle har ett stort blått hus. Så jävla gulligt pogram.
Noas ö. Var också så sjukt härlig.
Rea.
brum, ni vet den lilla gula bilen som hjälte allt.
arthur, bästaaaa¨
aboooo, sötaste pogrammet. Abrakadabra.
remember bamse och kyckling ;)
ankiiiii och pytte. sweeet

TRÄNA

nu ska jag träna. Den 20 köper jag gymkort. Själv eller med kompis. Det vet jag inte. Men jag köper då iaf.

Min älskling

7 anledningar till att vara singel.

Man kan göra vad fan man vill. Utan att någon ska tjata.
Man får typ aldrig problem.
Man kan kolla på exakt vad man vill.
Man kopplar av mer.
Tiden går fortare för man går inte runt och tänker på personen hela tiden.
Man sparar mer pengar.
Det är mycket härligare att känna känslan att hålla på med en person.

enligt mig.

jag är sjukt duktig.

Hahah, jag ska sluta äta godis och tjockismat. Ge mig ett lycka till ;)

man vill ju inte se ut såhär!

Välkommen 2011

Nytt år,nya tag,nya förväntningar,nya upplevelser,ny kärlek,ETT HELT NYTT LIV.
igårdagen var askul hos Ida, massa härliga människor. Tills jag fick reda på lite grejer. Men det blev bra sen. Vid kvar över 11 fick vi skjuts till lundskolan. Kom dit lite innan 12 slaget. Sedan kom det massa dit..
Så söta. Ett gift par blev det igår ;)