Ge mig

Den verkar så sjukt jävla bra!! 
det är en locktång, bilden kan misstolkas.

svar till anonym.

Nej jag håller inte på med Nico nu. Och nej jag börjar inte gilla honom igen. Inte mer än vän. We are just friends.
HALLOWEEN idag. Igår var jag, Alexandra, Ronja & Jossan hos Alice. Vi kollade på en skit vidig skräckfilm. Dog vad äcklig den var. Så vi kollade inte klart. Men sen polisanmälde vi en blogg så får reda på vem som gjort bloggen, skönt! På natten gick vi till Sebbe och hämtade laddare. haha smart tjej.. Inte alls! När vi kom hem satte vi på humor från tv4, men var för trött för att förstå vuxen humor. Sen somnade tillslut allihopa i soffan. Imorse gick vi upp vid 8 och drog oss till stan, butterix. Där jag köpte en klädsel till ikväll. Halloween fest. Ohye. Sover ej hemma ikv. Så vi hörs imorgon eller något.
Jag blir en liten pirat. BUUUUUUU,

balklänning & skolavslutningsklänning check!

Då har jag köpt min skolavslutningsklänning, och bestämt min balklänning. Tänker ej lägga ut bilder på dem, men det lär ni få se i sommar. Hehe.. Glad tjej just nu. Har precis duschat, sköööönt! Imorgon ska jag och Ronja till buttix direkt efter skolan för jag ska köpa något att ha på mig på halloween. Tror det blir brandmann. Men vi får faktiskt se imorgon :) kramiiiiiiis!

Jevaaar så mycket dans det blev

Åååhhå, tjo uppdatering. Haft grymt chil dag idag. Inställd so så fick sluta 12 typ. Ikväll är det skoldans. Men jag kan ej gå tyvärr eftersom jag ska dra till bussen för att ta mig bort till stadsbiblioteket för att ha dans. Imorgon börjar jag 8 med bild, medans dom andra får sov morgon. Men jaja, bild är lugnt. Får ju sällskap av min fina josefin. Ska även ha egen lektion med klassen på idrotten. Ska ha ragga/dancehall med dom. Kommer bli såhäääär kul :D ! tjarå!
oldiiiiie

haha förstår inte..

Hej! Länge sen jag såg i min blogg. Helt sjukt att jag fortfarande har läsare! Idag har jag 141 och har inte bloggat på en vecka typ. Galet. Ni är så söta, har vart i lokalen och dansat idag. Sov hos bästavän igår. Och nu ska jag skriva recention till engelskan på en skitbok. Ja mitt liv är så roligt just nu. Nej men ligger och smsar med världens sötaste :) Pussar!

ytterligare svar

Svar1: Nej jag har inte vart påG med Ivan, har inte gillat honom mer än vän heller.

Svar2: Nej jag orkar inte blogga, svarar endast på frågor och bloggar då jag har tid.

Svar3: Nej hon är en innekatt. Så kan inte vara hon, min mamma har också sett en liknande katt springa runt utomhus. Men det är ej Kiara :)

Svar4: Jag ska välja, stylist linje. Gustavsbergs gymnasium ligger i värmdö kommun, vet inte riktigt hur jag ska förklara men i närheten av nacka.

Svar5: (angående Nico) Nej jag ångrar inte att jag höll på med honom. Det tog slut för jag gillade en annan kille.

Svar på kommentarer

Svar 1: Ja det har jag. Tack så jätte mycket ! :)
Svar 2&3: Jag ska gå nog börja på gustavsbergs gymnasium g2.

leave me alone

Den du var förrut var underbar och vi gjorde allt tillsammans, nu för tiden är det för det mesta tyst och bara massa skitsnack. Förrutom att jag hatar skitsnack, hatar jag missuppfattningar. Det blir som leken då du viskar ett ord till kompisen brevid, när ordet kommer till siste man blir ordet ett helt annat. Hon tjejen du var, vi var precis lika dana, gjorde allt tillsammans. Nu är inget som förrut, det känns som vi undviker varann för vi missuppfattar varann. Världen är förändrad, du är förändrad, jag är förändrad. Inget någon kan göra något åt.

Nu ligger jag i sängen, och redigerar lite bilder med världens finaste kattunge brevid mig. Allt är tyst om jag skulle dra ut headsetet ur från öronen, hemskt. Tysnad är inget för mig. Imorgon ska jag på gymnasiemässa i jakan. Tycker det verkar rätt värdelöst eftersom jag redan vet vad jag ska gå för gymnasium men det verkar väl nyttigt så jag drar mig nog dit ändå. Efter skolan blir det hårdplugg osv. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sedan lägga mig, precis på den platsen jag ligger nu.

These boy

Dagen har bestått av ica och plugg. Har även vart och köpt massa saker till Kiara som är min lilla kattunge. Vi har köpt rosa toa,rosa halsband, en klätterställning,en klösbräda och mat,m.m hon ser verkligen ut som en liten prinsessa. Ikväll blir det plugg och mys :) byebye.

Välkommen min diamant!

Har just nu bara min iphone kamera.
Men här är min kattunge. Min pärla. Köpte henne för drygt en timme sen. Och just nu går hon runt i huset galet nyfiken. Hon är så himla kelig och mysig! Leksam också.
Fick med toa,sand,transportbur, sen åkte pappa förbi handlarn på vägen hem för att köpa mat. Nu är hon här med mig och myser. Åh hon är så himla söt. En liten svart fläck på huvudet också. Hon är så charmig. Ska försöka få en bra bild med kameran någon dag. Men inte nu för nu ska jag kolla på idol. Bye!

Dance & homeworks

Tjenare! Sitter här och driver sönder med vissa människor, love it. Haft en jävligt rolig men svettig dans träning idag. Nästa gång börjar vi med ny koregrafi :D yey. Imorgon ska vi ha simning i skolan, blä. jävla livräddning. Döda mig. Efter blir det donken, köpa min kissemiss, sen köpa massa godis och kolla på idol och lite så med världens bästa Ronja och Alice. bye.

Nya marabou, god?

Hittade den här i vårat förråd nyss. Någon som har smakat? Den verkar äcklig! :(

Skolan tar dö på mig !

När jag ser fram i kalendern, finns det bara stora prov och läxor som jag måste klara för mina betyg. Jag orkar inte koncentrera mig just nu. Har no boken framför mig men jag orkar bara inte sätta mig och tänker på allt annat som ej rör plugget. Jag känner just nu att jag tänker plugga i helgen. Inget annat ! Bara plugga förutom fredag då det blir bio med mina fina tjejer Ronja och Alice. Känner mig svag och helt världelös just nu. Tänker på alla personer som pratar skit. Orkar inte med världen mer. Vad händer egentligen? Alla har förändrats ! Själv sitter jag här med mitt plugg och skäms över att jag inte orkar koncentrera mig. Hoppas ni iallafall har en bättre kväll än mig. Puss.

Någon som är intresserad av min svea vinterjacka ?
Kontakta mig på facebook (julia wistrand)
Stolek: M men är som S
Färg: Svart
Den är orginal!
Pris: 1600 kr

3-2 sååååja.

Stolt svensk. Tidigare idag åkte jag och Alexandra till Waynes Coffe. Satt och pluggade och jag tog en chailatte medans hon satt och drack cola. Efter det tog vi bussen hem. Jag åt pannkakor och efter det gick jag till lokalen för att träna dans. Livet leker. Runt halv åtta kom jag in för att duscha och fixa mig inför Sverige-Holland matchen. Och nu helt plötsligt ligger jag under mitt varma duntäcke och ska släcka ner datorn. Puss!

Att bara ligga och lyssna

Det är kallt, jag fryser, känns verkligen som att snön blir välkommen denna vecka. Det ösregnar ute och jag bara ligger och lyssnar när dem stora regndropparna träffar taket en för en. En längtan efter en pojkvän som kan hålla om mig och dela med sig av sin värme. Att jag nu bara ligger här och tänker på allt som snurrar omkring mig. Jag har världens bästa vänner, världens bästa familj, en längtan efter att hitta den perfekta kattungen. Men fortfarande saknas känslan av kärlek. Jag tänker inte kriga för någon kille, speciell eller inte. Jag vill att han ska hitta mig. Jag tänker även på hur livet skulle sett ut om jag aldrig haft mina bästa vänner. Vem skulle jag vara då? Och hade jag mått bra då? Det är en fråga jag aldrig kommer få svar på men vi alla har våra funderingar. Dessa tankar är bara såna tankar som kan komma upp i min hjärna ibland. Ibland behöver man tid för sig själv också, faktiskt. Ligger just nu med en obehaglig som jag dessvärre inte kommer dela med mig av. Jag skulle kunna vara "hon den lyckliga & glada tjejen" men ikväll vill jag bara ligga här och lyssna på ösregnet som ekar när regndropparna träffar takplattorna. Jag vill ligga och frysa, försöka bygga ett bo av mitt täcke för att hålla mig varm. Och bara koppla av, jag vill sluta mina ögon och bara somna in. Vakna upp imorgon med klarblå himmel och ett leende på läpparna.
1237466-9-1318157349432_large

Nu blir det film,popcorn och isbitar

Nu ska jag gå och poppa popcorn, fixa ett glas med isbitar, so julia style :D Puss!

Idag mår man som man förtjänar !

Amen tjenare mannen, igår var jag och Alexandra hos lalle med några. Det var chill o.s.v lite flipp sådär men aa.. Kom hem runt halv två tror jag, då gjordes det popcorn och kinamat. Mumma.. Sen gick vi och la oss. Vaknade as hungriga så vi tog moppen ner till grillen för att käka kebab tallrik. Värt !
Bilder från igår
Bild från idag

Jag mår braaaa

Det är löööördag. Alexandra är påväg hit och livet är helt perfekt! Ikväll ska jag och alexandra på feeeest :) Ciao!


Äntligen helg!

Precis börjat med maten med mami. Sitter och äter krustader med skagenröra i som förrätt. Skitgott ! Taggar tills ikväll då! Hahah träffen woho..
Krustader med avokado, räkor och pepparrot

woop woop

Hemma från dansen nu, ny duschad och klar för sängen. Legat och läst lite ur min kemibok som jag har läxa på tills imorgon. Hoppas jag får bra på testet nu !
Imorgon: Börjar 8, så lär gå upp 6. Skolan kommer nog rulla på. Efter skolan ska jag handla med mamma till middagen. Ska nämligen ha en trevlig familjemiddag imorgon. Kommer bli kanon. Sen runt sju ska jag och Josefin jobba på träffen i garderoben eftersom det är småglutt disco :) hihi. Det blir min fredag.
btw. jag har slutat platta håret, eller iallafall på vardagar :) tihi.

Dans på ingång

Om en timme ska jag vara på bussen till dansen med min fina Josefin. Taggad och frisk tjej äntligen! Även om jag säkert kommer bli sjuk efter den här träningen så är dansen mitt liv. What ever dååå liksom. Hihi jag,Ronja och Josefin pratade med våran lärare efter lektionen pga vårat betyg i samhällskunskap. Så vi tiggde till oss ett MVG. Glad för det! :D
Så vi rullar!

Låten !

Good feeling - Flo rida.

Jag vill ha pojkvän, åh. Tänk om man bara kunde få den man pekar på! Jag vet känslan av att vara nykär och bara kär, jag vet känslan att bli riktigt sårad. Men alla dessa känslor man har när man har en kille som bara håller sig till en tjej är nog det bästa som finns! Att man alltid har någon att komma till när livet är skit. Någon man kan lita på till hundra procent. Någon som visar precis den kärlek en tjej behöver. Skapa minnen tillsammans. Någon man kan mysa med. 

Jag ska satsa på skolan, ja. Men känns som att det alltid saknas något för jag är van att ha pojkvän. Så snälla Gud ge mig lycka nu. Jag tror på det här.
Tumblr_lrpkq1z2lo1r165f9o1_500_large_large

shake it up, shake is low

Tänkte bara meddela om att jag inte har pluggat ett skit av vad jag sa. Utan gjorde den vanliga tabben av att sätta mig vid datorn.. Beröm till mig. Inte alls.
saknar gran canaria.

Fuck you då!

Hade so redovisning som gick hur bra som helst. Men fick dock bara VG+ vilket jag blev så irriterad på så jag höll på att spricka. Man kan inte jämföra andra grupper. Blir så jävla sur!!
Jag ska ha mitt mvg.
kör på mitt lockiga idag.
Nu blir det plugg!

22:41

Dagen har sett ut på så sätt att skolan rulla på och stannade kvar en liten stund efter skolan för att fixa klart lite saker till so arbetet. Efter det åkte jag till Alvik till Michel och var med honom :) trevligttrevligt.

Glömde berätta!

Roligaste idag! Vi tjejer i klassen var skit griniga hela dagen. Tills en person kallade en av oss ******, haha rååååålack. Skitkul. Orkar inte berätta men det var så sjukt jävla kul att bara skrika och bara kasta ur sig alla ord som finns i huvudet på en riktigt ful person. Detta gjorde min dag. Haha..
Tumblr_lgsilzvqbp1qb8suzo1_400_large

Helvete vad tjockt!

Haha, men tjo tjockisdag. Imorgon är det ju kanelbullens dag som alla vet. Därför var det rea på ica på bullar 4 för en. Därför köper man 3 för 10. Haha, fettoklass alltså. Aa men juste det var det vi gjorde. Stannade kvar efter skolan med Jossan och Ronja för att plugga klart på soarbetet, blev ej klara idag så vi ska fortsätta imorgon :) När jag kom hem käkade jag med papi och lillasyster sen har jag städat hela mitt rum, så jävla sköööönt att ha det gjort nu. Brorsan nu snackar vi! :D yey, nu blir det bullkalas.

African queen.

Älskvärd.

life style

Tjenare mannen! Ligger just nu i sängen för att göra en liten uppdatering. Idag har jag vart hemma och grinat över massa saker, speciellt mitt rum som dom flesta kanske sett på facebook. Wä, jag har fortfarande inte städat! Så runt 6 drog jag till mc donalds med Alexandra där vi satt och snackade om allt mellan himel och jord. Min underbara bästis. Kärlek till henne! Jag kommer nog dra mig till skolan imorgon även fast jag mår åt helvete!

helt underbart lyckad kväll!

Älskvärd kväll igår. Åt god mat, massvis med tjejsnack. Singstar, skrämde skiten ur en liten tjej, åt mys, och allt blev helt perfekt! :) Glad för att vi gjorde denna kväll !

Taggad till ikväll.

Denna kväll kommer bli en efterlängtad kväll! Ska träffa mina tjejer på ica klockan 5 så ska vi köpa massa mys tills ikväll. Sedan beger vi oss till Ronja där det blir middag,singstar, snack och gratt.  Galet nice! Funderar på om jag ska duscha mitt hår. Vi får se hur det blir med det. Men idag har jag och mami vart i skärholmen centrum och shoppat galet. Köpte massa saker. Världens finaste jeans gick in i det inköpet! :) mina nya älsklingar! Ska nog ha på mig dessa ikväll. Efter vi gått runt där ungefär 2 timmar gick vi och åt sushi. Gott!

När vi var klara fastnade vi i världens trafik till vällingby. Kom tillslut till blackeberg där min älskade bror bor. Där kollade vi på hans katter. Speciellt på hans nya kattunge. SÅ SÖT!!!