Då var balklänningen beställd.

Jag hoppas verkligen att jag kan lita på sidan!
check råååå!
Nu är det bara limmo som saknas..

this is how we do it.

Tjenare Ulla!
Jag sitter hemma och pluggar, Engelska och So. Dagar har gått sjukt snabbt och jag har ett bra humör! Jag håller på med ett tal och djurplågeri just nu till Engelskan. Jag ska plugga till 7 nonstop då jag ska åka och hämta Ronja så ska vi på ett core pass. Ikväll är det desperate housewives och jag missade förra veckan. Jäkla skit. Men hoppas det blir en riktigt bra tillbaka blick ikväll. Pussar och kramar.
Helt sjukt att folk vill göra illa dessa hundar..

Historia

Har vart en jäkla massa plugg för mig i helgen. Försöker få högsta betyg i historia vilket verkar flyta på rätt bra. Bara att just nu har jag fastnat vid datorn och funderar så mycket på att installera the sims :D Dagen har spenderats med mamma i outlet. Har fått saker över 3000 kr. Inte ofta man får det på en shopping runda! Lägger upp bilder på inköpen imorgon :) ciao !

Gårdagens partaj

Jag och Alexandra åkte med moppen till Martin efter maten på förkrök/fest. Inte så jätte smidigt kanske, men hem kom vi med den. Var där i några timmar med trevligt folk, jag, Alexandra, Pernilla och Elina åkte sedan komenalt till kungsängen, fattar inte hur både jag och Pernilla kunde komma fram men ja det gjorde vi. Utan busskort och annat. Kuligt på tåget, både sjungandes och skrattandes gick det jävligt fort. Hej jag heter bengt. Finally var vi framme hos Therese på efterfest där många man kände befann sig! Jag hade en riktigt rolig kväll, dans och sjungande. Lyckad kväll gånger hundra.
Två bilder från igår.

Idag så fick jag kind of problems eftersom jag spenderat natten utan varken busskort eller pengar. Men löste det genom att låna Pontus busskort och så skjutsade han mig till kungsängen centrum. Gulligtgulligt, stressade hem för att duscha och sminka mig till bion med familjen Broddish. Men hann för jag är så jävla bäst på att vara snabb! Vi åkte till kista runt halv 5 och käkade å kollade bio. Jag har haft en mysigt lördag! Ska snart sova. Puss!

Bio med älskling + familj

Nu blir jag snart upphämtad för att gå på bio med Pontus familj. Vi ska äta foodcourt innan vi beger oss till filmen ''en dag i Phuket'' det kommer bli superduper.

Berättar om gårdagen senare! Hahah. Roligaste på länge!
Dagens jävla outfit dårååååå. Fråga inte om sista bilden, det är en m&m. :-*

Hemma kväll, min dag i bilder.

Jag sov hos
¨

Åkte hem vid 7 på morgonen med
Åkte till skolan med
Hade reflektions dag. Slutade två, då åkte vi till
Ikväll blir det

Det är en jobbig torsdag.

Standard, hur visste jag att den här dagen skulle bli exakt lika jobbig som igår. Usch, om en timme ska jag iallafall på dans vilket blir dance on,world off. Älskvärt! Nu ska jag langa en ny profilbild på facebook och sedan gå ned och fortsätta plugga på mitt värdelösa prov. Äckel.
Min fina, mycket kärlek till henne.

im back.

Hej allihopa, förlåt för riktigt usel uppdatering, men jag har haft lite annat att tänka på. Just nu befinner jag mig hos min helt underbara vän Felicia. Den här dagen kan ta sig i arslet rent ut sagt. Allt är fuckt up, helt seriöst.
Drar en ekare av Ronja.
Nio saker som gör mig glad.
1. Överaskningar, plötsliga händelser.
2. Långa gulliga sms som ger ett leende.
3. Träning, alltid bra & fräsht.
4. Promenader, släppa ut tankarna.
5. Mina bästa vänner.
6. Gamla sms, gamla tider.
7. När man förväntat sig något och det inträffar.
8. Choklad och Cola.
9. Kyss på kinden.
Fem saker som gör mig mindre glad.
1. Onödiga bråk och onödiga tårar.
2. Korta svar.
3. Känna mig tjock när jag äter.
4. När man förväntat sig något och det ej inträffar.
5. Mens.

spinningpass & barnvakt.

Tjohej! 
jag står just nu och sminkar mig jag är också barnvakt tillsammans med min kusin, om cirka 1,5 timme ska jag börja rulla mot busen för att ta mig till friskis källan för ett spinning pass med tjejerna. spinningen slutar runt 8  då jag ska möta Pontus. Jag ska även sova där inatt så det blir nog inte så mycket bloggning mer än detta. Ha en bra dag!
Wilma och jag i spanien

Nytt program börjar nu!

Den sista dokusåpan, verkar grymt kul! Kolla, den går på 6an.

Jag saknar dig..

Det är inte två ynka dagar som du säger, för mig är det två datumlösa dagar, två dagar av längtan och förhoppningar. Även om det är 48 timmar, så är dessa timmar, minuter och sekunder de längsta som existerar. Men med tankar och fantasier känns det ändå som att du finns där,
iallafall närmast hjärtat.
Jag saknar dig för du är en del av mig, en del av min kropp. En puzzelbit.
I need you.
I miss you.
I want you.
I love you.
För när ska jag annars känna det där pirret i magen än när jag är med dig?
Eller när ska jag le som jag endast gör mot dig?
Och med vem ska jag ligga och skratta med?
Om inte du?
När? Hur? Vem?

Vill utomlands!


Kära Maldiverna, jag kommer..
Jag ska hit innan öarna går under. Förhoppningsvis med den killen som gör mig lyckligast. Men med eller utan, jag lovar att jag kommer innan jag dör. Min drömresa ska bli till uppfyllelse, lägg det på minnet!

plugg

Jag har pluggat hela dagen sedan jag kom hem och ändå känns det inte som att jag fått speciellt mycket gjort. Just nu ligger jag med min fysikbok och försöker få in de mesta inför nationella provet på onsdag. Jag känner att jag har för mycket plugg att studera den främsta veckan som kommer. Planerna inför den kommande veckan är riktigt tight. Imorgon ska jag plugga och vara barnvakt, även träffa min kusin och gå på spinningpass. Torsdag är det dans och på fredag blir det danspass direkt efter skolan. Så jag har det väldigt stressigt!

Allihopa, glöm inte att det är desperate housewives klockan nio ikväll! :)

Solarium

Hej hej jag ligger i solariet som strax kommer släckas. Skolan börjar om cirka en timme så det är galet najs. 2 lektioner och sedan blir det hem och plugga. Kram

Träna

Hej alla glada.

Jag vet inte riktigt själv hur mitt humör är just nu, jag är både glad och deppig. Dagen har sett ut så att efter skolan tog jag och tjejerna en tripp till Waynes för en fika. Vilket var väldigt mysigt och lyckat, efter någon timme rullade vi oss vidare till subway och tog varsin äcklig macka. Enligt mig!

Runt 19 tiden var vi på friskis&svettis för en timmes danspass. Sedan begav vi oss hem till var och en. 
mitt rum börjar lika något äntligen.

Min kväll


Jag just in time, blandade känslor just nu. Men finns en person som gör mig riktigt glad. Varje morgon,varje dag,varje kväll och varenda natt. Ska försöka bli bättre på att blogga. Promise.
Puss och godnatt.

jag är bra på att uppdatera!

Hej på er!
Jag vaknade för några timmar sedan. Hann knappt öppna ögonen innan jag stod i duschen på högsta grad. Det var galet skönt, jag funderar på att dra och sola i komethallen. Jag ska även försöka träffa min kära pojkvän någon gång under dagen. Men jag kommer ta dagen som den kommer. Kramisar.