beställt design, check !

Dagen har rullat på. Efter skolan drog jag in till stan med Jossan. Fick med mig ett skal och ett skydd. Dock blev skyddet helt knöggligt och luftbubblor som kommer upp lite här och var. Inte snyggt! Efter det åkte jag hem. Hjälpte pappa med maten. Runt 7 åkte jag och pappa till Jakan för jag skulle ladda på mitt busskort. Check på den. Nu är jag äntligen hemma. Och ska fixa abonomang imorgon till mobilen. Comviq Kompis surf blir det! Nu ska jag göra varm choklad och macka. Tihi! Sen ska jag fixa danskläder och sådant tills imorgon. Har ju första danslektionen imorgon! Taggaaad tjej! :D Min älskade Pappa fyller också år imorgon, så vi ska äta plankstek innan dansen sådär och tåååååårta :))) yey, höres imorgon !
IRRITERANDE ATT BILDEN ÄR UPP OCH NER! Men love på den iallafall !
Bild från idag.

Då ska man bege sig mot skolan.

Har mitt naturliga hår idag. Alltså lockigt. Hinner ej platta det, men börjar verkligen vänja mig vid det! Nu ska jag gå och fixa moppen sen åka :) Byeee
bild från spanien.

Nu blir det snart en ny design.

Länkar sen vem som gör den. Ska bara göra en skiss av hur den ska se ut till henne. :) Har legat och sovit nu i 4 timmar, aaaaaas skönt! Vaknade nyss av att papi kom hem. Nu ska jag hjälpa till med maten.

Hahah, jag kan ha världens skönaste syster!

Tänker inte berätta här vad hon sagt, men sjukt jävla kul var det!
Hjälpte henne med hennes "svåra" läxor idag. Gud ta mig tillbaka då man var liten.

Tagga skolan imorgon.

Jag och Papi håller på att anmäla mig till dansen just nu. Har också lagt till min mami på facebook,slut på hemlisar!
Jag har även suttit hela kvällen och ritat och klippt hur mitt rum ska se ut. Har klippt ut allt från olika bilder och insperationer. Duktig som jag är. Hehe, här får ni ett smakprov:
Vad tycker ni om det? :) good or bad?

Imorgon blir det skola iallafall,imorgon slutar jag 14.55 skönt. 3 lektioner. Då ska jag hämta ut mitt körkort :o hahah fyfan! Sååå fult. Puss på er!

Resten av ditt liv,äckel.

Må köttätande myror äta upp dina ögonlock, så du alltid ser trött ut.
Jag är bara såå äcklad och vart i 2 dagar nu. Kul att man får reda på sånt här såhär sent! Ussssssch. Din pojkväns baxare. Hahah, äääääääääääääääääääää..............:)

grymt och mindre grymt.


Mindre grymt är att jag inte gjorde anmälan idag. Klantig som jag är.
Grymt var dansen. Grymt jävla kul att äntligen komma tillbaka till det gamla. Imorgon ska jag skicka in en anmälan. 

FlippareKörBara

Haha, igår alltså.. aa vet inte riktigt hur jag ska reflektera den. Men vi tog moppen till Kungsängen. Sen runt 12 drog vi till kallhällsbadet. Där det var några. Sov sedan hos Adam :)
Idag ska jag och Jossan på öppethus. Dancehall. Kult. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Men kanske drar till mami som kommer vara i sollentuna och shoppa hela dagen. Byeeeee
oldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Ursäktar för dålig uppdatering.

Hade en sjukt mysig kväll igår med tjejerna! Vi var på görväln försökte få igång en grill. Inte så jätte lyckat dådå men vi satte oss på bryggan med massvis med tjejsnack. Vilket var galet mysigt och roligt!
bild från igår

Sjuk tjej

Lär ju vara hemma hela helgen. Vill till skolan imorgon iallafall så jag inte ligger efter. Men ändå inte. Huvudvärken tar över allt.. Nu ska jag sova! Pussar !

utveckligssamtal

Tjenare mannen, är hemma nu. Fick sluta tidigare galet skönt!
Så här ser resten av dagen ut:
♥Hämta gymkläder
♥Utvecklingssamtal 15.30
♥Hämta upp Olivia,möta felicia,åka till gymmet.
♥Hem,duscha,middag
♥Träffa Pernilla.

Det blir resten av min dag. Kult !
Bild från festen hos Soran.

Två bilder från idag

Våran lunch.
snyggingar innan skolfotot.

svar på kommentar

Svar: Hej! Tack så jätte mycket. Jag själv tyckte det var jätte svårt. Men det är olika från person till person. Jag gjorde om provet två gånger. Klarade det på tredje gången.. men ett tips är att verkligen träna på trafikregler och miljö. Lycka till! :)

fotografering

Då var skolfotot avklarat. Blev faktiskt riktigt nöjd! Eller iallafall med klassfotot. Har iallafall slutat nu och är med Alexandra. Vi ska väl hitta på något skoj :) bybye.

gud vad kult..

Nu ska jag strax gå ner och fixa te. För jag är äckligt förkyld! inte bra inte bra.. Tar sedan moppen till skolan. Egentligen skulle jag dra och gymmat. Men får inte för jag är så förkyld. Döööö... Men såhär ser man ut inför skolfotot iallafall!

Shopping som följer med mig hem i veckan.


Många som undrar hur min moppe ser ut,här är pärlan:

Min älskade bebis.
Märket heter Sachs. Och är en tysk moppe. Ingen kina!
Den går i 65 km/h och är ändå i orginal,vilket jag tycker är sjukt skönt.


Dagen har vart helt fantastiskt skön! Skolan gjorde vi ingenting. 2 lektioner. Slöjd&so. Fick bara böcker och sådant. Efter skolan satt jag på träffen med Jossan och Ronja. Pluggade sönder moppeboken. Drog sedan in till stan för att göra provet. And I made it! Så jävla skönt att ha det gjort. Så imorgon blir det moppen till skolan,yey. Efter provet mötte jag upp Alexandra och Nadja. Snackade lite med dem. :) Glad tjej med glädjetårar går vidare till bussen och möter Casper,Mattias och Tobias. Fick sedan sällskap av Tobias på bussen hem. Käkade och träffade min bror som jag inte träffat på flera månader. Var jätte trevligt, vi satt och snackade rätt länge. Sen då han drog åkte jag och träffade Jacob,Erik,Linus,Ante och så. Vi körde runt lite. Chillade med livet! Sen drog jag hem igen och till Stäket till Alex för att hämta en tröja till skolfotot imorgon. Har precis duschat och ska sätta på pretty little liars nu. Puuuuss !

JAG KLARADE PROVET.


this sucks

Känns som att jag inte kan ett skit! Har bara 2 lektioner i skolan och börjar halv 10 så det är skönt att jag har lite tid på mig iallafall. Hoppas vi på att jag kommer hem med ett körkort i handen då..!
Dagens outfit dårå !
inga kommentarer på den.

Mopedprov IMORGON

Whaaaat?! Jag som trodde det var på onsdag. Typiskt Julia liksom.. Tror jag är klar med pluggningen. Tar med mig boken och sånt till skolan. Efter det blir det gymma med Elina. Tror att hon även följer med mig och gör provet. Sjukt pirrig!

Plugg....



Hårdplugg

Hemma från skolan nudå.. Och nu blir det hårdplugg! Ska gå upp och hämta mjukis byxor och göra nudlar. Så vi hörs! :)
men snygga tjejer idag..

2 cool 4 school.

Godmorgon, får skjuts av mami till skolan. Skönt! Idag slutar jag 2 då blir det direkt hem och plugga till moppen! Det är det enda som händer dessa 2 framkommande dagarna. Nu ska jag bege mig. See u.

Nu blir det ett avsnitt av

Pretty little liars. Hörs imorgon bitti :)
Oj så gammal bild på mig, då jag hade sidecut.

Ute och sprungit med kusin

Tjenare, precis vart ute och sprungit standard rundan med Wilma. Lövsta och tillbaka. Nu har vi duschat och väntar nu på att resten av familjen ska komma hem. Idag blir det antagligen hemtmat eller restaurang. Bye!

Gårdagens partaj

Digpåhej! På kvällen mötte jag och Alex upp Cilla,Annie och Tengmo. Så drog vi till säbykulle på fest. Det var sjukt kul! Bästa festen på länge. Härligt och mycket nytt folk. Riktigt lyckad. Grattis till Soran som även fyller år idag!

Dagens kommentar

Svar: Hej smilis ;) den är från h&m. Tack så mycket !

Kvällens outfit

Dagens dådå !
Dagens humör är på topp !!! :D

Tagg

God eftermiddag! Sitter hos mig med Alexandra och taggar till ikväll. Blir inget the voice p.g.a vädret. Så vi ska ha lite tjejmiddag hos mig med tacos och så innan vi ska dra på hink. Kommer bli en lyckad kväll känner jag! Lägger in en kvällens outfit senare. Puss puss.

Kan vara den bästa dikt jag någonsin hört!

Killen - Kom så går vi.
Tjejen - Har du med dig allt?
Han tar tag i hennes hand och säger - Nu har jag det
Tumblr_lpepg3riuq1qk8huqo1_500_large

Gym & gäster

Drog somsagt med Elina till gymmet. Vi var där i typ 3 timmar haha, asskönt efter! Nu är jag iallafall hemma. Duschad och klar inför ison&fille ikväll! Alexandra kom även hit för någon timme sen. Ska fixa mig nu. Och sen gå ner och käka.

Nu:

pretty little liars


Morgondagens planer

Nu ska jag gå och duscha, fixa mig fräsch. Sen kolla några avsnitt av pretty little liars. Imorgon ska vi "leka" med 7orna. Kul... döda mig! Efter skolan ska jag möta upp Elina och så ska vi dra och gymma :) Bye!
¨
dagens outfit

Shopping tur

Babyrosa filt - chilli - 199 :-
Liten vattenflaska - intersport - 60 :-
Sportväska - intersport - 400 :-
Sport-bh - intersport - 500 :-
Löpartights - intersport - 400 :-
Löparskor - intersport - 590 :-
3 pack strumpor - lindex - 79.50 :-
Vit bh - lindex - 249 :-
Svart bh till vänster - 179 :-
Svart mönstrad bh till höger - 179 :-

Trosor, vit,rosa,rosa - tag 3 betala för 2. Ingen aning vad det blev :)
Men det var iallafall våran lilla shopping runda!

Mitt schema

Satan vad jobbigt!!  Fuck torsdagar och fredagar..... :(
Bild tagen av feliciamolnar.devote.se

Så jävla ballt!!!!

Någon som har sett att det stått i tidningen att det är 2 killar som kommer bli nästa kayne west och tjäna miljoner? Det är min kusin! Han har försökt komma in i musik branchen nu i 10 år. Nu har dom lagt ut sina låtar på myspace. Och har 500 views per timme! En producent i USA har hittat dom nu och sagt att dom ska på tuné i USA och i Kanada. Så han blir borta i månader för att bli en stor artist! Det står även i tidningen att om han lyckas kommer han tjäna miljoner. Så grymt glad för hans skull. Dom ska spela innan kayne west och wiz khalifa!  Här är artikeln om ni vill veta mer:

http://www.alingsastidning.se/sokresultat_visa.asp?id=8750&sokstrang=herrljunga&sidnamn=VISA%20SOKRESULTAT&offset=

Johannes och faster
Ger dit ett stort lycka till Johannes! Han lär ju komma långt i hiphop branchen!

Svar till isabella:

Svar: Nej jag har inte fått mitt moppekort än.. har sista provet den 23.
Hej, kom hem för en stund. Riktig chilldag idag! Kom hem för en stund efter jag vart på ica och köpt mat och godis. Hahahah, standard att ha godis i skåpet! Har precis ätit min mat och funderar på att träna och sedan duscha. För att vara fräsch till kvällen. Då jag både ska plugga till moppen och ska till kungsträdgården vilket vi inte gjorde igår.


Måste bara få säga en åsikt. "Fest hos Mange" låten. Alltså den är så dålig att den blir bra. Och den har börjat spelats på the voice. Så jävla sjukt! Ska fan också göra en kass låt och bara komma med på radio och tjäna pengar. Herregud..



Ligger och leker med min älskling

Hihi, efter skolan drog jag och pappa för att köpa min iphone. Gryyyymt. Min lilla bebis. Sedan efter det tog jag och alexandra oss in till stan där jag köpte skal och vi käkade på donken. Standard! :) Det var min dag. Imorgon börjar jag 9. Segt! Hörs :)

Nu: kolla avsnitt av pretty little liars

Svar på kommentar

Svar: Hej på dig anonym! Dom har jag köpt i Spanien, mallis :) bounty drickan var exellent iallafall! :D

Sean Paul - so fine

Spelas just nu i högtalarna. Josefin kom precis hit också. Taggade tjejer inför skolan. Efter skolan drar jag in till stan med Alexandra för att köpa massa skolgrejer. Sedan efter det,hem,blogga,käka. Ikväll blir det chillin på kungsträdgården. Pussar! :)
Bild från Filippa. Filippa,Adam,Jag,Tengmo,Marcus,Cilla.

im back bitches!

Från och med nu öppnar jag denna blogg.
Saknat mig, tänkte väl det. Vart på ung08 invigningen idag. Vilket jävla drag,riktigt kul & lyckad kväll sådär innan skolan börjar. Borde egentligen sova för länge sedan dådå.. men tänkte gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna o.s.v nu. Så vi hörs väl antagligen imorgon då! Tjarå.

På onsdag öppnas denna blogg igen!

Hoppas ni har haft ett underbart sommarlov allihopa :)