Taggaaaaaaaa

Nu blir allt bra igen :) yeeey! Jag, Jossan och Alexandra är hos mig nu. Sedan ska vi möta upp felicia. Och dra till en person. Sen dra där ifrån klockan 10 för att åka tåg mot ett annat ställe. och vara där hela kvällen/natten. Den här valborgen kommer bli bäst! Jag har precis duschat och ska föna håret. Jag och Jossan var i kista och kollade runt sedan åkte vi till solna och mötte upp Eskil och gick inne i solna Centrum där jag även fick med mig en urgullig tröja :) något jag kommer ha på mig idag! Sen åkte vi tillbaka till kista så köpte Jossan lite jeans och så. Sen åkte vi hem och jag drog till Tobias och hämtade min kavaj,sen mötte Jossan och kom hem till mig. Så har min dag varit :) Pussar!
valborg 08

dagens kommentar

Svar: Hej på dig. Jag har köpt dom utomlans i grancanaria. :)

bilder


Underbar kväll

Drog somsagt till sandvik med tjejerna. Vi grillade, snackade, hade vp och allt var perfekt kom dit med solnedgång och grejer. Men det var läskigt påvägen hem! Men det blev super eftersom vi hade varandra ;) haha, imorgon är det vaaaaaalborg :D hihi!
Bilder från dagen kommer i nästa inlägg.

Fredag i mitt hjärta

Då var det fredag då :) ! Och det kommer bli så galet mysigt ikväll! Jag och brudarna ska till sandvik för att grilla korv och marsmellows och ha vp å grejer :) kommer bli så nice! Slutade halv 4 idag. Jobbigt. Men drog till Jakan en snabbis för att köpa lösögonfransar till valborg. Bästa. Men nu ska jag packa ner filtar och grejer :) puuuuuss!
just now

godnatt på er.

Nu ska jag få min skönhetssömn ;) haha, ska faktiskt till skolan imorgon. Herregud alltså vad jag ligger efter.. Imorgon slutar jag halv 4. Efterdet ska jag rulla med bussen som går 15.39 mot Jakobsberg för att både möta upp älsklingen och köpa lösögonfransar. Sen jag vet inte riktigt hur det är planerat än om på kvällen men det får jag ta med tjejerna i skolan imorgon ! :) Kramisar. Och sov sött.
Hahahaha, oldiiiiiiiie

Dagens kommentarer

Svar: Jag kan tyvärr inte säga det. För jag bor i viksjö och här sprider sig allt såhär snabbt. Men vi ska på fest och jag ska vara med mina tjejer och några andra :)
Svar: Jo jag ska göra det. Och det har jag lovat ! Men vet ej hur jag ska få upp den på bloggen bara..

Valborg kommer bli så bäst

Alltså ni förstår inte! :D
Tumblr_lgv3xvuqgw1qf01xco1_500_large

Min älskling blir ännu bättre!

Här är orginalet. Det har vart min favorit låt hur länge som helst. Och nu har dom gjort en house remix på den :) Me love!
Och här är remixen


Så här ser det ut idag då

dubbelsäng :D , ignorera sidorna på sängen men kommer täcka över det sen!
Dagens outfit.
Dagens väder
Dagens bästa.
Dagens dåligaste. Hahaha piiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt säger jag bara. Fyfan vad jag skämmdes!

Visste du att...

♥ Jag älskar hundar, jag kan alla hundraser!

♥ Jag hatar att jag älskar facebook. Det tar över allt!

♥ Jag glömmer saker jätte snabbt. Ifall jag läst en text, kommer jag sällan ihåg vad jag läst.

♥ Jag har alltid viljat bli designer, när jag var liten gjorde jag och en kompis till mig Felicia en hel bok med design.

♥ Jag har dansat på 10 olika danssorter under mitt liv. Streetdance,hiphop,dancehall,popping,locking,jazz funk,breakdance, sen en koregrafi med poledance,magdans,,baletthiphop, ;)

♥ Jag är varmblodig som fan.

♥ Jag hatar vår och höst. Det är dom tråkigaste årstiderna. Det är ju antingen sommar eller vinter man vill ha. På hösten regnar det typ bara. Och på våren är det inte så varmt..

♥ Jag har haft en hamster,en kanin och ett marsvin i mitt liv. Men ingen av dom tog jag hand om :p

♥ Jag vill ha en vit kattunge mest av allt i hela världen!

solen lyser,himlen är blå.

Godmorgon, jag vaknade för en liten stund sen. Jag ska snart ner till grillen för att dela på en pizza med Ronja. Sedan hämta lite läxor. Jag har inte mycket att säga. Min mage tar dög på mig kan jag bara säga. Men vi hörs senare! Kisses.

Milf

nu ska jag kolla på denna film. Hahah, mitt nya liv att tanka ner filmer :)

blev ingen optiker för mig idag

Så jag får ta det någon annan dag. Har suttit och snackat med en engelsk tjej hela kvällen nu. Hon är så jävla skön hahah, imorgon ska jag till grillen för att käka med tjejerna vid halv 12. Då ska jag även hämta plugg. Sedan ge dom lite pengar och så :) Ska även hämta min lillasyster på dagis. Och så.. Det blir min dag imorgon.

Sen tjatar alla om att jag ska göra videoinlägg hur jag sminkar mig och hur mitt rum ser ut. Jag har tänk att göra det inlägget när mitt rum är klart. Efter som jag ska göra om det om ca 2 veckor så tar jag det då. Så ni inte ser mitt "gamla rum" Sen får ni inte se det nya liksom. Så att så kommer det bli. Så ni vet hur jag har planerat! Xoxo
slänger in en bild på mig och min älskade mami från somras ♥

Nydesign

Som Wilmas kompis gjorde väldigt snällt :) Ska göra lite små ändringar. Men sen blir det non kanon. Ursäkta för röran på bloggen just nu. Men det kommer återuppta sig! Imorgon ska jag till skolan faktiskt. Känner mig mycket bättre.

 


Header

Hejsan! Jag heter Johanna och är Julias kusin wilmas kompis. Här är din header,
om den är konstig kan jag fixa den. Besök gärna min blogg! Genom att klicka här.
Hejdå ^^

Dagens kommentar

Svar: Jag ska ta det i jakan. :)

Blir tyvärr ingen videoinlägg idag

Det går ej att ladda upp det. Så det får bli någon annan dag :)

uppdatering

Så då var man tillbaka från gymmet och duschen. Jag skiter i att dra till Wilma, det orkar jag inte. Är helt död i kroppen. Ska gå ner och kolla på tv. Och föna håret. Bye :)
Har alltid undrat vad jag har för ögonfärg :p hahah, blå med typ brun/gul i mitten och sen när jag står i normal ljus så blir dom gröna. Sjukt !

Jag är sjuk

Godmorgon alla läsare. Jag ska dra mig mot gymmet nu. Även om jag är sjuk. Får ta det lite lugnare :p men efter det ska jag till Wilma och chilla dära. Sedan hem och äta. Ikväll ska jag till en optiker för att få en intyg till moppekortet. Som jag anmält mig till som börjar den 23 maj :p Så det är nice. Fyllde i dom sista papprena igår. Skönt :) Men nu somsagt ska jag kolla bussen till gymmet.

har lärt mig en läxa.

Jag är inte tjock. Jag älskar att äta. Jag har helt perfekt kropp. Jag älskar att träna. Men tjejer. Vi är tjejer och vi ska ha former och kurver. Inte vara fucking benrangel. Det är så fult när en tjej inte har några kurvor alls. Ser ju ut som att man är kille då. Jag vill bara säga att ni som känner er tjocka. Ni är inte det och skämms inte över era kroppar. Vi är kvinnor! Stå upp för er själva :) Alla ser olika ut..
Jag menar ingen av oss ser ut såhär ;) va glada för det!

Svar på frågor

Svar: Jo jag kan försöka hinna göra det imorgon, tror jag kommer vara sjuk imorgon.. Så absolut :)
Svar: Pogrammet går på 5an :)

Jag Hatar Tisdagar!

Hej på er, jag vill bara säga att jag hatar Tisdagar så galet mycket! Dom är så sjukt långa. Även om jag slutar 3 i skolan. Så är det så äckligt jobbiga lektioner och allt. Usch, men tänkte berätta hur min dag sett ut iallafall!

Jag vaknade vid halv 8 ungefär. Och jag hade egentligen ställt alarm på halv 5 som vanligt. Men eftersom jag somnade så sjukt sent igår så snoozade jag till halv 8. ;) Vaknade av super stress. Kom på att det var Tisdag och inte Måndag. :P Så jag testade kläder i en kvart ungefär sedan kom jag fram till att jeans och en lång stickad magtröja blev bra. Sminkade mig och missade första lektionen som var no. Jaja.. sedan rullade skoldagen på. Idrotten var kaos! Hahhahah, herregud. Efterskolan skulle jag till kista för att fixa prao. Så Tobias var så gullig och följde med mig. Sen blev jag galet irriterad för dom inte tog emot. Så får fixa på något annat sätt.. Efter det rullade vi mot bussen. Han drog hem och jag drog till Sam som var med hans kompis och meckade med moppen. Jävla nördar säger jag bara. Haha kan exakt alla namn på allting. Sedan kom mamma och hämtade mig. Sen skulle jag egentligen dra till gymmet men så blev det inte utan vi drog till ica och handlade lite. Sen jag kom hem och nu har jag ätit. :D

Jag har ingenaning vad jag ska hitta på nu. Men känner att en ny header och design står högst upp på listan. Så det blir väl något att på börja. Känner för en rosa,gullig design! LOVE JULIA. 
SUMMER TIME

Kan ej sova

Så det får bli en nattblogg. Troligen kommer jag inte sova någonting inatt. Eftersom jag inte är trött alls. Klockan är snart halv 3 och då ska jag ändå upp efter 3 timmar. Eftersom det är tisdag som jag fortfarande inte kan förstå så går jag alltid upp 05.30 :) Så nu tänkte jag leta efter en ny film. Och ja :) puss!

nu blir det film

Nu ska jag kolla på en film. Har världens klump i magen som jag måste bli av med.. Gotnatt alla

Detta beställde jag

Dessa 2 för att jeansen ej fanns..

Bästa pogrammet!

Total blackout. Så fucking kuuuul, ligger på golvet och garvar. Det är nu till klockan 9 :) nu börjar det igen så måste kila,men det handlar om att man ska gå i mörker och känna på saker. Alltså kolla själva. Tro mig ni kommer dö!

no shopping

Blev ingen shopping för mig idag. Men åkte iallafall till stan. Kollade runt i alla h&m affärer efter en tröja. Men hittade den inte. Sjukt irriterande! Så nu ska jag shoppa lite saker på h&ms hemsida istället :)

Svar på frågor

Svar: Jag har typ fixat sommarjobb på ica i kista :) Ska åka dit imorgon på en interjuv.
Svar: dom är från H&M :)

snabb bloggning

Har precis vart på gymmet. Fick följe av Ronja och Alex på bussen hem :) Nu måste jag springa till bussen som går 44 till stan, där jag ska träffa Eskil och köpa en tröja och ett par jeans antagligen!

25 april

och mitt barnbidrag är typ slut, lyckat! Jag,Jossan och Alex drog till Jossan igår. Fuck vad trött jag var... Så somnade i soffan nästan påengång. Hahah, nu har vi precis vaknat och jag ska snart dra hem för att fixa mig för att jag träffa min efterlängtade Eskil. :) då vet ni hur min dag ser ut !

Hittat gamla videos sen allsång

Morgontidiga allsångstjejer i kön from Stiftelsen Skansen on Vimeo.

Här är en video sen morgonen, hahah vadå morgonpigga tjejer?

Hur gick det? Fick de platser längst fram? from Stiftelsen Skansen on Vimeo.
Sedan ett senare under samma dag :)


En rubrik

Hello, har egentligen inte så mycket att säga. Men har inte hört av mig på dagen nu. Så ska bara visa att jag lever ;) Legat och solat hela eftermiddagen känns det som. Somnade även i solen, medans Sam tog hand om min lillasyster. Hahaha.. standard! Alexandra kommer hit om ca 1 timme då ska vi möta Jossan och dra till Willys för att köpa mat och marsmellows. Vi 3 hoppas även att Felicia&Ronja kommer hit eftersom Felicia är hemma och Ronja inte vart med oss på grymt länge :) Så vi ska typ Grilla och chilla i mitt uterum hade vi tänkt. Puss.
Grymt länge sen vi alla var tillsammans nu..

Godmorgon cutiepies

Vaknade vid 9 för att äta frukost med familjen. Ska försöka få upp Sam snart också, men nu ska jag spela Kalle kunskap med min syster ;) Bye.'

Lär min syster dansa

Hahaha, det här är så jävla kul! Ska försöka lägga upp en film när vi dansar tillsammans. Försöker lära henne skaka rumpa. Hon är så jävla söööt! Jag dör. Men jag har ätit väääärsta middagen. Känner mig inte så sugen på efterrätt kan jag ju bara säga! :P Men Sam kommer väl snart. Så ska han få se när hon dansar. :)

Farsan balou fixar allt!

Då har man fixat sommarjobb! I kista,ska dit på en interjuv på tisdag :) Kanon! Nu jävlar rullar pengarna in!
Har även hittat min skolavslutningsklänning:

Stek

Det är nästan så man kan steka ägg på taket alltså. Svär! Var i kista iallafall imorse. var ungefär 50 folk i gallerian. haha, det var typ inga folk där. Så jävla skönt! Alla firar ju påsk så det var ingen dära. Men fick med mig en bh iallafall. Provade flertal jeans men inga jag gillade så. Och dom från h&m fanns ej i min stolek. Grymt irriterande. Men skönt att få in lite nya underkläder,eftersom jag ska kasta flera stycken. Alla a bhar ska bort iallafall. Har legat på taket och solat i ungefär 1 timme. Känns nästan som att man är utomlans när man blundar. Extremt skönt! Ska snart gå på en promenad tror jag. Få lite motion innan min älskling kommer :) Puss.
Bilder från idag.

ännu en dag

..hemma, ska bege mig till kista med Mami,papi,elin &janne snart. Jag ska bara fixa mig. Hoppas på att få med mig ett par jeans och någon tröja :) yeh, sedan ikväll ska vi äta någon påskmiddag. Så min bror&hans tjej kommer också. Sen kommer förmodligen min älskling också så jag inte får vara själv. Men själv hatar jag lax&sill så för mig blir det grillspett :D hihi, vi hörs senare.
hoppas på att få med mig dessa

Happy day

Dagens humör: glad !
Dagens frisyr: halv uppsatt
Dagens klädsel: onepiece,mjukisar,leggins,mys tröja.
Dagens borde: sova.
Dagens planer: ladda ner en till film, sedan se fram emot morgondagen!
Dagens vill ha: Min älskling bredvid mig.
Dagens längtan: sommarlovet.
Dagens beroende: Datan & music
Dagens tråkigaste: att Sam inte kom & en annan grej.
Dagens person: Wilma
Dagens irritation: Gårdagen ! :/
Dagens händelse: Solat på taket.
Dagens onyttiga: påskägg
Dagens bästa: solen stekte rejält!
Tumblr_lg9miznrd81qd28soo1_500_large

nu blir det film

Beck - kartellen.
Jag hoppas Sam kommer snart innan filmen hinner bli för läskig :$ hihi..

hahaha, dagens bästa

Jag & min 6 åriga lilla syster sitter och målar påskägg. Så vi driver sönder när vi målar sen klämmer min lillasyster ut en sån feeet kommentar:
" Varför har inte ägg snopp eller tuttar?"
HAHAHAHAHA, herregud! Hon är 6år.. hon är helt fantastisk asså ! :p helt sjukt.
Såhär blev resten våra påskägg på ett ungefär

beställd :D

Såhär ser min beställning ut på min onepiece som jag precis för 1 minut beställde :D hihi, så glad!
Fullt hus hära alltså! Wilma&hennes papi är här, farmor,Janne och deras hund är hära. Sen hela min familj. Vi har precis käkat så galet god mat. Nu sitter jag här med Wilma och jag har lånat hennes onepiece :D hähä, bye

Lets get this party started!

dagens outfit

Dagens kommentar

Svar: Vi var i en lokal vid trumpetvägen i viksjö. Albert hade hyrt den ;)

brunare

Shit vad suddig den blev i bloggen .. :o
Men jag kom precis in från taket,där jag brukar sola. Super skönt! Och som dom flesta ser har jag slutat platta håret nu :) , rätt stolt över mig själv att ta det steget! Men nu ska jag gymma lite hemma hade jag faktiskt tänkt. Orkar inte ta bussen någonstans. Så att så blir det. Ikväll ska jag träffa min bebis alexandra. Sover förmodligen där också. Men jag hör av mig mer senare idag.

friday bitch !

Farmor,Janne & deras stora hund kommer om ca 3 timmar, jag behöver till dess:
♥Sola
♥Dra till gymmet
♥Fixa mig
♥Städa det sista

Bilder från igår


At home

Kom hem nyss, knaskväll alltså. Genom skratt och tårar. Nu tänker jag sova :D Jossan är också hära. Alexandra drog så hon får sova någon annan stans. Pallar inte den här dagen :p ciao !
dax att sovaaaaa.. skönt behöver bli av med den här dagen.

städning påg.

Nu ska jag städa HELA mitt rum. Och sen har jag gjort en liten tabbe idag. Fan trodde det var fredag så att jag stannar fuck heller hemma idag :) farmor kommer ju imorgon fan! Så idag blire fiesta. Härligt :D Nu ska jag städa. Blir ungefär klar om 2 timmar. Hörs väl då!
mitt rum just nu. Dax för ExtremMakeOver!
På onsdag får jag äntligen min dubbelsäng :D och göra om hela mitt rum.

Torsdag

Idag blir det en helt vanlig torsdag. Skulle egentligen på fest. Men minn kära farmor kommer hit så pallar inte dra ut eftersom hon bor i typ göteborg. Känner att jag måste umgås lite med henne. Var och kollade på en match igår på vallen med Alexandra och Jossan. Köpte godis och grejer. ;) Efter det så skulle vi vänta på bussen med Alexandra så kom Sam,Sebbe,Alex,Timan & Johan. Så drog med dom eftersom jag ändå skulle sova hos Sam. Vi drog ner till sandvik och där hände inte speciellt mycket så var inte där länge, utan drog mot bussen för att åka till statiol och köpa godis! Så tog även följe med Alexandra och Denise. Så fick vi med oss chips och julmust. :D Drog hem och var med Bill,åt upp typ allt. Tjooho tjockisar,you know. Det gillar vi! Vaknade upp av att det var gaaalet varmt.. knas,för det är ju typ 30 grader i solen :o tog bussen till jakan vid 2 för att möta Alex sedan hoppade Jossan på bussen också. Nu är vi hos mig. Och dom ska på fest och jag stanna hemma :( skittråkigt men sånt är livet. Ska troligtvis till gymmet idag. Annars inget bestämt.. Puss!
Sugen på att baka!

Dagens kommentar

Svar: Det har jag fått av min pojkvän :) men tack så jätte mycket!

Wii fit

Tjulululu, haha fan vad länge sen man sa så.. bwt, jag sitter i soffan med Alexandra medans Jossan spelar wii fit. Så fucking roligt :D  Slänger in en bild på oss sedan lördags.

Jossan & Alexandra

Hello, drog in till stan runt 11 med Jossan och Alexandra. Gick runt i lite affärer och fick med mig ett par hängslen och en bh. Vi har ingenaning om vad som händer idag. Vi skulle egentligen dragit på fest men nu blev det ändrat.. Så nu sitter vi här och försöker komma på något. Men iallafall, jag ska dra och gymma nu typ. Sen hem,duscha. Sedan sover jag med älsklingen inatt förhoppningsvis hos honom :) Puss!

Här får ni bilder från älta igår:

Mot stäket

Tjenare mannen, kom hem för en stund sen. Nu ska jag vidare till stäket med Alex. Ikväll blir det inte mycket som händer. Vi hade tänkt att sitta vid en brygga vid vattnet och bara mysa :) Ha en bra kväll!
miss you my little girl

good mood

Precis ätit wok :D hähä. Ska snart till Tengmo med Alexandra som jag vart med hela dagen. För att få kläder. Sen ska vi träffa Cilla. För att få skjuts av dom, så gulligt :) Men vi ska somsagt till sandvik. Sen ska det typ massa dit. Som jag förstått det. Puss!
Gammal bild på moi & Älexandraaaa

Veckans planering

Måndag (idag kväll) - träffa massa människor på sandvik
Tisdag - åka in till stan och kolla skolavslutingsklänning
Onsdag - Träääna,shoppa,fest
Torsdag - Sola förmiddagen, sedan inget planerat!
Fredag - Inget planerat
Lördag - -''-
Söndag - -''-

Dunka

Tjoho, jag och Alex kom precis till mig för en stund sedan. Vi sov hos henne igår. Men nu ligger vi och schteeker på mitt tak med hööög sommar musik. Båda har fått galet med färg!! :) Puuuuuussss
Bilder tagna för ungefär 1 min sen ;) jag är såhär beredd!

coconut tree

Hello, min förmiddag har varit såhär nice. Alex kom hit, sen drog vi ner och åt. Efterdet kom Sebbe också. Sedan har jag,Sam och min lillasyster hoppat studsmatta ahahah. Sedan drog alla förutom Alex, så nu ska vi städa mitt jävla rum! Får damp. Sen fixa oss. Och sedan dra ut och grilla med massa folk antagligen :)
hahhahah, här bjuder vi !

Bästa festen någonsin!

Fyfan vad kul det var igår ! Jag,Jossan och Alexandra fixade ju oss somsagt hos mig. Sedan drog vi till simhallen runt 9. När vi kom dit, bytte vi om till badkläder sen vare  . Så jääävla kul! Massa härligt folk & grejer. Kan inte beskriva hur kul det var men det var bubbelpool,vattenrutchbana och bastu. Hoppas verkligen på en till sån här fest! Fast jag har typ stukat båda fötterna(tårna) sen min arm är helt svullen och allt. Men det var värt det! :D drog hem runt halv 1 med Jossan och Sam. Vaknade alla 3 vid 10. Alexandra är påväg hit och idag blir det städa,donken och grillning vid bryggan i stäket :) bye!
Där fick ni lite bilder från gårdagen

Musik

Nu äre tagg påg hos mig med Alex och Jossan. Bästa :D Kommer inte skriva något mer ikväll. Så ni får ha en grym kväll. För det kommer jag iallafall ! ;)

vädret (y)

Jag döälskar vädret idag! Riktig sommarkänsla. Ja, imorse kom Alexandra och väckte oss :p haha, sen chillade vi hos mig alla 3 till kvart i 1 så drog vi till jakan och träffade jossan. Kollade runt. Sen nu är jag hemma. Och ska dra till gymmet sedan kommer Jossan och Alex för vi ska sola. Efterdet blir det hem till mig och taggaaaa! :) puss !
slänger in en gammal bild.

mys

Gooooodnight ! Tänkte bara uppdatera lite. Kvällen har sett  ut så att jag och sam drog och träffade hans kompis philip. Sen gick vi till en fest i viksjö. Chillade dära. Sen var där typ i 1 timme, sen gick jag och Sam hem till mig och nu ska vi snart sova ;) hahah .. tjooo

Svar på kommentar

Svar: Nej, det har jag inte. Hade det förut men mitt hår blev så otroligt slitet så har tagit bort det. Och äter numera b-vitaminer för att det ska växa. Men ska troligtvis sätta in "äkta löshår" som sitter i håret i 4-5 månader eftersom min mami är frisör :) tack för kommentaren !
Här hade jag löshår. När jag var svarthårig ;)

18.46

Tjo alla kattilishes! Är med Sam, slapp sista lektionen och träffade han och hans 2 kompisar efter skolan. Chillade vid skolan lite sen drog jag och Sam till mig. Vi hämtade min lillasyster på dagis och haha lekte med henne när vi kom hem. Efter det har vi vart otroligt duktiga och hjälpt till med maten. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men vi får väl se det senare :) Puss

Sommarkänsla

Har börjat ha på mig jeansjackan. Så galet skönt. Och det känns verkligen som sommar då!

Många frågor på en gång

Men javisst kan jag lägga ut bild på min mage :p hahaha.. knas fråga men här har ni. Och mitt mål är att få så fast mage och mindre höfter eftersom jag lagt på mig rätt mycket dära. Sen blir jag jätte nöjd!

Stunder jag saknar grymt !

Klicka för att stänga bilden

Ny enkel design

"tillfällig" tills jag orkar fixa en ny :)

Jag älskar mitt liv

Har haft en grymt skön dag idag. Drog till Sam klockan halv 4 typ. Vi var med Bill. Tvingade ner honom till coop för att köpa glass. Och gullungen gör det. Så underbart gullig! Sen satt vi och spelade guitar hero och något cod typ. :) Grymt skön dag! Nu ska jag städaaaaaa.. orkar inte!

46 saker en tjej vill ha men inte vågar fråga om

Allting är så sant ! 


1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

mysoutfit

Leggins - gina
Kofta - Linas
Baslinne - gina

Härligt -.-

Har idrott nu på morgonen.. kul ! Efter det blir det gymmet. Och sedan hem och plugga. Berättade egentligen allt igår men ja.. Ska även städa mitt rum.
Ge mig dessa skor!

ursäkar för dålig uppdatering

Min uppdatering idag har vart sämst. Men har haft typ sämsta dagen också.. allt har gått snett idag. Men tror det är löst nu. Som sagt. Nu ska jag aldrig svika dig igen. Det blir dagen citat då ;) Imorgon har jag reflektionsdag och ska till skolan för att ha idrott klockan halv 9. Så det blir upp tidigt. Sen ska jag direkt till gymmet efter. Sen hem,duscha, fixa mig och plugga lite för att sedan åka hem till Sam. Det blir typ min dag imorgon. Pussar!
Ge mig sommar!

Svar på frågestunden

Svar: Jag bantar inte, och har inget viktmål. Jag vill bara bli smalare, jag tycker min vikt på 45-46 är bra. Vill inte väga mindre än det.
Jadu, det längsta ;) haha..
Dom tycker väl inte det är så bra, men det är mitt liv. Mitt liv,mina regler.
Svar: Jag ska faktiskt träna hela veckan. Får säkert in lite kompisar & plugg där emellan också.
Mina bästa kompisar heter Alexandra,Felicia,Ronja och Josefin.
Jag har 22 kusiner.
Ja,jag är fortfarande tillsammans med Sam.
Ja det gör jag,men vet inte hur man tar ut dom..
Mjukisar och en t-shirt.
Jag gillar jeans som sitter tight och med låg midja och en bjus till det. Det är fint!
Svar: Eftersom jag bara haft 3 förhållanden och det 3 har bara gått 12 dagar så är väl mitt förra bäst.
Hahah, fint. Nja inte precis ;)
14.
Hahaha, vadå lager. Jo precis jag räkar,you know..
Alexandra Åkerström!
Jag går i viksjöskolan i klass 8e.
Det går väl inte speciellt bra, men håller på att skärpa mig. :) Jag har g i allt. Och vg i 2 ämnen.
Nej, jag och Sam har inte haft sex!
Svarade ovanför på den frågan.
Svar finns ovanför.
Hahaha, no coments!
Drick multivitamin varje dag. Och duscha inte håret varje dag. Balsamet sliter!
Ohja, sexy reaaaaaaaaally!
Jag läser mina vänners bloggar.
Född så ;) själv då?
Kanske det kanske :) har faktiskt funderat på det!
Äter frukost när jag hinner sen en middag på kvällen oftast :)

Här kommer låten

hahah, glömde fan lägga upp låten. Men nästan alla elektro house musik med tonic är bra. Här är en jag älskar.

Daaaans

Hade lokalen nyss. Den var grym att träna i. Men fick bara ha den i 50 min. Så gick hem och fortsätta :) love it. Imorgon ska jag vara med Tobiie efter skolan sen ska jag till Sam. Vara dära till 9 typ. För att sedan åka hem till lokalen med Elina :) trevligt. Men vi hööörs.

FRÅGESTUND


Nästa gymmet

Nyss hittat skönaste låtarna (för er som hat bashögtalare eller headset) ;) men btw, drog till Pernilla efter skolan sen åkte vi vidare för att kolla på hundvalparna. Fyfan vad söta. Och hon får den på söndag! Gosh, och jag ska vara hundvakt 2 veckor :D happy me. Hhaha långt kvar, men ändå! Nu är jag hemma och ska dra mig till gymmet snart.
Sötaste Kelly :)

Datasalen

Tjo bitches, sitter i datasalen i skolan just nu. Har so. Och jag är typ galet hyper idag. Sjukt glad :) greatness! Taggad på livet !


The worlds cutiest

Jag dör av gladhet just nu. Öppnade precis min present från min älskling. Så jävla söt. Fick nyaste escada parfymen och ett sjukt fint halsband. I ♥ U

Börja träna i lokalen med Elina och Erika

Ska försöka fixa lokalen till nästa vecka :) Så ska jag,Elina och Erika träna dans tillsammans. Kommer bli skitkul! Något jag ser fram emot faktiskt! Roligare med fler än bara 1

När livet leker

Träffade Sam runt halv 6. Chilla hos mig,kollade torkel i knipa och så. Vi var på handlarn för en halvtimme sen typ. Sen vänta jag på bussen med han. Sen nu är jag hemma :) Imorgon ska jag träffa Pernilla, vi ska åka och kolla på hennes hund. Sedan blir det gymmet. Nu ska jag hoppa in i duschen. Bye!

school

Dax för skolan. Alex kom hit runt halv 8. Jag vaknade vid halv 7. Duschade och så :) Sam kommer till skolan,sen måste jag köpa en ögonfrans böjare. Så det blir jakan direkt efter skolan. Sen hem till mig. Så blir dagen typ. Puss!

Detta ska ske till sommaren

♥Gymma minst 2 gånger i veckan
♥Fixa lokalen så jag kan dansa dära
♥Sluta äta godis påriktigt!
♥Fixa G i hemkunskap
♥Höja dom flesta betygen
♥Lägga bort 500 varje månad
♥Börja spara till moppen
♥Sluta vara kaxig
♥Börja jobba

I'm back

Tjoo, home sweet home. Min säng har jag längtat efter heeela veckan! Fyfan vad skönt. Det var typ det första jag gjorde när jag kom hem. Slängde mig i sängen. Imorgon bitti ska jag ha alarm på 6 för att duscha. Sen kommer bästavän runt halv 7 - 7. Börjar skolan vid 10 över 9 någongång :) så det blir nog bra. Ska typ sova snart.. bye. Hörs imorgon!

Inget mer bloggande idag

Ska ta tåget om ca 1 timme och 20 min. Tåget tar 6 timmar. Så blir inget bloggande för mig ! Så alla vet ;) Puss
hahaha, outfit.

Jag ska köpa


Mätt.

Galet vad mätt man blev. Vi hade bokat bord på "broken" men det var för lång tid till vi fick maten. Så vi drog till "Beefalo" tror jag det hette. Där var det galet god mat! Jag tog en biff med pommes och bea. Sjukt gott. Men grejen var att det var mycket mat. Hahah så nu är jag så jävla uppsväld. :( Och just därför gick jag upp till hotellet som ligger uppe i backen. Duktigt av mig. Pratade även med Pernilla på vägen upp. Vägen till hotellet är som att bestiga ett berg eller något. Det är extremt lång och brant. Men kom hit till rummet tillslut iallafall. Nu är jag helt själv och DuNkAr musik. Ska sätta mig i skype nu. :) Ska även börja packa ihop min resväska inför hemfärden imorgon. Så jääävla skönt! Gud vad jag längtar. Det är helt otroligt men jag längtar fan till skolan (?) ska börja sköta skolan nu också.. kisses!


Goodmorning

Du som är anonym. Ingen är perfekt. Inte du heller. Sluta klaga på mig, ta tag i ditt egna liv istället. Om du inte har något bättre liv än att klaga. ;) haha, patetiska människor det finns! Aja, idag blir det iallafall spa. Sen restaurang. Ikväll ska jag packa ihop alla grejer för att imorgon blir det hem. Skönt! Hem till älsklingen. Saknar ihjäl!

Monopolspel

Har suttit och spelat monopol med Papi,Elin och Marie. Hahaha 2 timmar tillslut ägde man alla pengar och hade nästan alla gator. Grym jag e. Vann även spelet tillslut :D ohyeah!

Då var det dax

att svälta. Har ätit hela dagarna nu. Massa chips och godis.
Nu blir det advokado till lunch. Ingen frukost eller middag.
Lets go. Fuck vad tjock jag känner mig alltså. Ni vet den där
känslan när man töjt ut magsäcken.Hatar det! Så tänker
inte äta något nu tills skolan. Imorgon blir det bubbelbad
och spa behandling. Sen på söndag så blir det 6 timmars lång
tågresa. Blir hemma runt 7 då ska jag dra till gymmet. Och
sedan på måndag äre skola. Har missat så galet mycket
grejer nu på grund av att jag inte tog med mig några läxor
hit. Duktigt Julia. Så jag kommer ha otroligt mycket plugg
när jag kommer tillbaka. Sug -.-
Min glädjespridare & moi

Farligt att sola

Nu är det så att det har blivit ett stort hål i ozonlagret så det är farligt att sola. Extra farligt för oss som bor i Europa. För det är så att hålet är ungefär ovanför Europa. Och vad säger alla filmer om att jorden kommer gå under 2012. Jo att det är Europa som på verkas först. Sen översvämmningen,tzunamin,jordskalv över allt på jorden. Allt händer på en gång.. 

Och är det bara jag som märkt att månen är dubbelt så mycket större. Visst det är fint, men läskigt! Växthuseffekten, har ni märkt den också? Just nu håller alla på att rädda isbjörnarna. Eftersom isen smälter sjukt snabbt just nu. Sen nu när det blir sommar och det är ett stort hål i ozonlagret kommer isen smälta ännu snabbare.
Det är massvis med städer som har blivit mindre p.g.a att vattnet höjds nästan 1 meter :o

Reklam och grejer

Check this out ;) reklam och grejer. Ojojoj. Snart kanske pengarna kommer rullande också. Eftersom mina besökare börjar fördubblas märker jag. Kul! :D

Lista tagen från Elina

Namn: Julia Wistrand
Född i: Bb
Utmärkande drag: Rätt liten,kurvig, ljusbrunthår.

Sällskapsspel du gillar att spela: Monopol när man är flera
Om du fick välja fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt sovrum: Havet och horisonten
Vad använder du för parfym: Bruno banani
Vad har du på dig när du sover: Mjukisdress eller stortröja
Vilka egenskaper gillar du med din mamma: Hon är världens shopaholic, alltså mer kläder till mig. Henne kan jag prata med. Hennes flumhumör,bästa.
Vilka egenskaper gillar du med din pappa: Han är den snällaste,bästa pappan men någonsin skulle kunna få. Han vill alltid mitt bästa. Love u.
Vilka egenskaper har du ärvt efter dina föräldrar: Jag har ärvt min pappas potatisnäsa, min mammas pyttehänder. Av pappa har jag ärvt att kunna kontrollera alkoholen. 
Om du fick välja vilket kön du skulle födas som, vilket skulle du välja? Motivera: Alltså jag skulle vilja vara tjej,men inte sånt problem med allt som killar inte har. Önskade killar och tjejer hade lika mycket problem.  
Om du fick döpa om dig själv vad skulle du vilja heta: Då skulle jag vilja heta något långt. Som Evelina eller Melanie. Älskar namnen.
Om ditt liv var en film, vilken skulle det vara och varför: Kärleksfilm. Så galet underbara allihopa.
På en skala 1-10 hur snygg tycker du att du är: När jag fixar mig en 7, osminkad 5.
På en skala 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: 8
Vad tänker du på när du inte kan sova: Älskling
Du ritar när du pratar i telefon? hjärtan och försöker skriva autograf.

Du har en hemlighet som ingen annan vet? Yes
Du önskar att du var smalare? Ja, om jag fick mindre höfter och får bort lite lår.
Du kan spela piano? Nej,tråkigaste instrumentet!
Du har snott pengar från dina föräldrar? ja.
Du har gått på bio ensam? hHAHA, nej..
Du gillar att bli fotograferad? aa när den blir bra. Inte annars!

Skitdag

Godmorgon,det är sånt skitväder här just nu. Finns inget att göra.. Några ideer? :)

Dag 08

Om jag vann 1 million. Så skulle jag shoppa för hälften och köpa mig en kattunge och allt jag skulle vilja ha. Sen spara det som blir över.

Visste du att...

♥Jag tror på spöken.
♥Jag tror på gud.
♥Jag har inte plattat mitt hår på 1 vecka.
♥Jag har väldigt mycket tvångstankar.
♥Jag blir aggrisiv när jag vispar.
♥Jag blir sjukt glad när en kille skriver något gulligt.
♥Jag blev tillsammans med min pojkvän på min födelsedag.
♥Jag hatar blodpudding mest av allt.
♥Jag ska tatuera mig snart,när jag kommer på vad jag vill ha.
♥Jag älskar att laga mat.
♥Jag är svag för killar som kan dansa
och killar med blont hår med blåa ögon.
♥Jag slösar väldigt mycket pengar på kläder.
♥Jag har prinsesslockar.

Spa på ingång

Fan vad jag känner mig som ett fetto. Har inte tränat på en hel vecka! Jag ska fan dra och träna direkt när jag kommer hem på söndag! Är ensam med min bror och hans tjej. Ska sätta mig i skype med min lilla kokkosnöt Tobiie nu :) bye.
Mobilbild. Men sånt galet väder det var i förrigår!

Svar till Sanna

Du, Jag har kurvor. Hahah.. -.-

Nu:



Dag 07

Min drömresa. Den går till maldiverna. Skulle vara så galet häftigt att åka dit. Det är en ö ute i indiska oceanen. Det är helt klar blått vatten över allt.

Dag 06

Mitt smink.
Jag har mascara,foundation,rouge,och ögonbryns penna + ögonfransböjare dådå.

Bild från backen


Dagens fråga

Vad ska jag börja på. Dancehall/reggeaton eller Magdans ? :)

i really miss this day

Ta mig tillbaka till 1 april! :)

En prinsessa i backen

Rosa mössa,halvrosa overall,rosa skidor,rosa stavar. För söt

Jag är typ galet stolt

Tjo,jag åkte i skogen och hoppade. Sen kommer det ett stup, så självklart åker jag rakt ner i det. Duktigt -.- hahah, så satt fast där nere. Och blev TVUNGEN att ta mig upp på något sätt. Hade ingen energi. Var skit trött,arg och jag frös galet mycket.Men gav aldrig upp hoppet och kämpade mig upp. Tog en halvtimme för mig att komma upp där ifrån.. Sjukt stolt över mig själv vill jag bara säga! :D

skiiii

Hej, jag är inte frisk än. Men känner mig äckligt uttråkad varje dag.
Så jag och mami gick ner och hyrde skidor till mig för idag.
Skiter i om jag blir ännu sjukare nu.
Men måste få ha lite kul!
Ska äta sen blir det ut i backen :)
ohyeah!
Imorgon blir det skit väder så då ska vi tjejer på spa.
Galet nice!

Dagens shopping


Dagens outfit

Tröja - present från Tobias
Jeans - Gina

Dag 05

Din favorit sport.
Det är absolut dans. Kommer alltid vara nummer 1! ;)

Stjärnorna som unga

Megan Fox

Adriana Lima

Angelina Jolie, transformation, celebrity hair, celebrity makeup
Shakira

Kristen Stewart

Chris Brown

Brad Pitt



pictures

Peace-1_large
7772258_oajv6euk_c_large
Tumblr_li9up4yunj1qb7383o1_400_large

godmorgon

Hej alla människor som går i skolan just nu, själv sitter man på baksidan och solar. Feel the pain!

+ Jag hissar galet mjukisdress på morgonen. Så mysigt. Och lätt :)

+ Blåa ögon, jag älskar blåa ögon. Finaste ögonfärgen. Ögonen lyser upp. Vackert!
+ Min lillasyster, skönaste ungen i hela världen.Jag svär!
+ Smirre, gottgottgott!
+ Sunshine, man blir brun 
- Den nya kexchokladen, med blåbärssmak.. bläää! (testa inte)
- När man precis har ätit och man känner sig äckligt tjock!
- Man är borta från sin pojkvän ..
- Att  vara sjuk när man åker bort 

X

på att jag inte kan kolla på matchen.. Finns inte canal+ sport på hotellets tv. Jag,brorshan och papi tänkte dra ner och kolla på puben. Men nu fastnade vi hemma.. Alltså min blogg börjar bli tråkig.
Någon som har tips på vad jag kan blogga om?

Ikväll tar vi vinsten

Taggar med familjen till Djurgården - Aik . Och vi alla vet att Djurgården kommer vinna. Djurgården oavsätt!

spaaa

Nice spa alltså! :D ska hjälpa till med maten nu. Precis fått igång spotify,det kommer bli en härlig kväll. Nu börjar solen läggas in på baksidan


Dag 04

Det här hade jag på mig idag.


Onepiece

Funderar på att köpa en onepiece hära eftersom det finns :) ! Men vet inte riktigt vilken..
Säg vilken ni tycker är finast,tack!


Det här är dom enda som finns ..

peace and love

Sitter i soffan och väntar på att solen ska dra in på våran balkong. Ska även ta mig en lite promenix till torget för att shoppa. Sen blir det spa maybe :D mys! Men just nu kollar jag på barnpogram med syster. Yeah, bry. 



skype till nu

Hej. Suttit i skype till nu med Sam och Tobias. Började prata i skype runt 9 :p hahaha,galet. Nu ska jag gå och l'gga mig :) puss

Kort dag

6 timmar på ett tåg, nästan utan mobil,utan data och utan ipod. Super! Ska sova snart eftersom jag är gaaalet trött just nu. Snackar med lite människor just nu. Nattar även syrran. Imorgon blir det press på balkongen,med hööög musik :D nice!

FRAMMEEE

då var man framme ;) det är galet med sol och jag sitter ute och steker i solen. Detta är frihet&livet!

1 vecka,7 dagar,massa timmar..

Hemskt, Sam kom till mig runt halv 9. Vi myste och kolla film. Packade även till åre imorgon. Fan hittar inte ipoden.. suck på den! Så fuck off! Jag får fortsätta leta imorgon eller något. ;) Usch vad hemskt att säga hejdå.. en hel vecka! Gosh,ska upp runt halv 5. Så bäst att sova.. Pussar. Tror ej jag hinner blogga imorgon bitti. Vi får se!

hoppasanhejsan

Världens bästa födeledags present !

tjooohoooo

Nu börjar det stiga ! :) Redan 253 läsare. Klockan är kvar över 4

Teee

Tjo, sitter här och dricker te. Väntar på att något ska hända.. Måste egentligen packa men orkar inte.. orkar inte följa med till Åre. Skittråkigt eftersom jag inte ens får åka skidor för jag är sjuk. Ska försöka stanna hemma. :)

Dag 03

Låten som fastnat i mitt huvud.


Påminnelse om gårdagen dådå..

Godmorgon allihopa! Here is the storie.

Felicia,Olivia,Lina,Alex,Vanne,Mickan,Ronja,Jossan,Elin och Pernilla kom till mig runt 6 så fixade vi massa och hade lite tjejmiddag. Efter det satte vi igång vattenpipan. Satt därute till alla andra kom som typ kom runt 8. Så bara öste det på med folk. Tillslut var det helt fullproppat. Kul var det! :) var runt 52 pers hära. Hahahaha! Vi hade så hög musik så det dunkade in galet mycket till grannen. Sen var det lite folk som klättrade ut på taket. Så grannarna ringde polisen. Sen kom polisen och jag snackade med dom. Gick skitbra. Dom hjälpte mig att ta ut massa folk också. Tillslut kom min papi och då var Pernilla,Elin,Sam,Alex,Alexandra,Jossan och Aino var kvar och hjälpte till att städa. Ett stort tack till pernilla som vad till galet stor hjälp ! :) Sedan sov Alex,Jossan,Aino,Alexandra och Sam kvar. Jag och Alex var uppe med tuppen alltså ;) haha, standard! Vill tillbaka till gårdagen. Me love.

Dagens kommentar

Svar: Yes,och för att några var uppe på taket,så såg grannarna det och ringde till polisen. Var faktiskt en stor hjälp att dom kom!  Fick ut många snabbt. Sen kom min pappa vid 12 och hjälpte och städa massa. Skitbra :) !

Fiesta

Hahaha, det var en grym kväll tills polisen kom. Men allt löste sig. Orkar inte berätta något nu. Men tänkte bara uppdatera lite :) Pussaaaar! Bilder kommer massa imorgon!

leopard

Tjohooo, kom precis hem. Nu väntar jag och Alex på Felicia och Jossan. När dom kommer ska vi städa. Sedan fixa oss :)
Dagens födelsedagsoutfit :)

Dag 02

Mina bästa vänner.


Min allra bästabästabästa vän är Alexandra. Vi har hållt ihop sjuuukt länge nu. Nästan varje dag har vi vart med varann. Vi är så galet starka och klarar allt bara vi är tillsammans vi är bäst älskling :) Vi 2 genom eld och vatten, i vått och torkt,sommar eller vinter, spelar ingenroll alltid vi!
Felicia Molnar - min lilla pajas. Här har vi världens skönaste människa. Så jääävla skön. Älskar hennes beteende. Alltid så glad och positiv och tokig. Henne har jag kännt sen jag var 6 år :) Love that girl!
Ronja Lundberg - Världens sötaste. Alltid fylld med energi och ideer. Hon har jag galna minnen med! Galna menar jag då!! Loveeeee
Josefin Skoghag - Coolaste tjejen, min danspingla. Allt blir så mycket roligare med henne. Roligaste :D Jag älskar dig!!

FÖDELSEDAG

Ja,må hon leva.  Ja,må hon leva. Jaaa,må hon leva ut i hundrade år. Ja,visst ska hon leva. Ja,visst ska hon leva. Ja,visst ska hon leva ut i hundrade ååååååååår,och när hon levat och när hon har levat och när hon har levat ut i hundrade år. Ja då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas,ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram. Och när hon har skjutits och när hon har skjutits och nääär hon har skjutits på en skottkärra fram,ja då ska hon dränkas,.......hahahhaahahaha, så kul har jag. Jag är happppyyyyy.. hihi :D Ska snart dra till Sams skola,och hämta min väska och lite så. Sen dra till gymmet. Byyyye
SNYGGGAAASTE BILDEN EVAAAAA