bilder från kvällen





lycklig!

Sjukt bra dag idag. Allt har rullat på som det ska. Massa grejer har hänt. Inget jag kommer berätta just nu. Men ikväll har jag vart med Felicia,Ronja,Johnny,Joel,Benjamin & Sebastian. Träffade också Tobias efter skolan och snackade och kollade på peterpan ^^ hihi!
Nu ska det pluggas för fullt. Pusshej leverpastej! ;p

imorgon blir det grillning med tjejorna. Puss på er! Big love

bilder från idag

tacobar. Hahaaha... mysigt det ser ut ;o not!
moi
wilma

sexiga jag just nu.

Tänkte berätta att jag tänkte vakna halv 6 imorgon bitti för att har fått några kommentarer om att dom vill att jag ska visa hur jag sminkar mig. Så tänkte göra det. Här får ni webbpics
dagens jävla outfit imorgon

5 saker tjejer gör i smyg..

1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Micke blir lämnad i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.

2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar mer än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt  mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.

3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "från och med du" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt.

4. Vi säger att vi är tjocka,fula,konstiga osv, men egentligen vill vi bara höra tvärtom. Vi får bra självförtroende genom att ni säger att vi är vackra,smala,perfekta,roliga osv! Vi ljuger oftare än vad ni tror

5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.

home again

Jaaani.. jag och Wilma drog till kista åt på tacobar. Sen shoppade jag lite grejer.. hehe (a) alltid! Efter det tog vi bussen hem och sedan träffade jag marcus en snabbis för han ville prata. Sen gick jag hem till wilma igen. Puss här får ni bild på det jag köpte.
örhängen från ur&penn för 29.90 kr
lösnaglar från kicks för 129.90 kr
skärp från lindex för 99 kr
ville verkligen ha en shorta och så kollade jag vad den kostade så kostade den
bara 450 kr st. Så jag köpte 2 för 900 kr ist :)

ändrade planer

Drar till tacobar istället med Wilma. Pusshej!

plugg på gång..

Dax att sätta mig och plugga eftersom det är prov imorgon. Usch! Men ikväll muntrar jag upp mig. Eller har en ganska tight plan idag. Så här får ni den :

däckad!

Shit håller på att däcka framför datan. Så säger tack för mig idag, och ser fram emot dagen imorgon. Puss!
http://1.bp.blogspot.com/_veB14PstvJw/TAUM1ze6XHI/AAAAAAAABIc/ArD-aBD4mX0/s400/tr%25F6tt.jpg
typ jag ^^ :)

just nu


bjuder på den. Känner mig inte fin just nu

Snart ska jag nog hoppa in i duschen. Mys. Bye

kokoris

Shit vad jag lanar det här spelet!Helt sjukt. Men jag har typ blivit beroende av tetris spel.. Det här är gulligt men roligt ! :) super ju.

spelet hittar ni på spela.se i sökrutan skriver ni tetris. Sen finns den där.

10000 år ;o

Fan vad svårt det kan vara att välja katt.. Pappa vill ha en cool, mamma vill ha en speciell och stilren, jag vill ha en kattunge bara, och elin vill bara ha någon att gosa med. Vi har hittat en ras vi vill ha. Så just nu försöker vi hitta en. Lycka till till oss (a)
http://www.uppsalakattklubb.se/artiklar/ocicat/oci01.jpg
ser ut som en leopard :)

day after tomorrow

Har precis kollat på "Day after tomorrow." Innan detta gick jag,felicia och ronja och köpte chips ;) haha, sen drog vi till felicia och nu har vi vart här sedan dess. Nu sitter vi och kollar på the city. Iallafall dagen rullade på som vanligt. Tänker väldigt mycket på morgondagen. Har en färdig outfit, börjar halv 10, och slutar halv 2. Grymt nice! Hörs.


Coolingen själv idag på idrotten.
http://www.moviewallpaper.net/wpp/The_Day_After_Tomorrow_Wallpaper_8_800.jpg
För er som inte har sett den. Så handlar den om att "jorden går under" den är en kopia av 2012 ungefär. Men huvudrollen åker bort. Sen när jorden går under så kommer hans pappa och räddar dom. Hhaha.. jag är så dålig på att förklara. Men kolla på den så kommer ni fatta! :)

Datasalen

Tja bitches,sitter i datasalen och skriver ut massa papper om miljöpartiet. Eftersom vi ska ha en debatt på fredag. Tråkigt men sånt är livet. Måste börja ta tag i mig själv så.. aa. Nu ska jag fortsätta jobba på. Puss på er.


Alltså det här är ju inte ens kul att titta på. Vet inte varför jag kollar på den. Men är så jävla sugen på godis just nu.. kul att det blir god mat i skolan också :(
serisöt godiset kom till mamma!!


omg :o förlåt..

Vet att något konstigt har hänt med mina bokstäver. Eller är det bara min data som har lackat ur. Alla öåä är cp ;o ska försöka fixa så snabbt som möjligt ! :)

fyfan för prov & läxor!

Usch säger jag bara. Har hållt på med den hära SOn sen
17.00 alltså blir aldrig klar.. sjukt svårt! Blä för plugg.


Det här ska bli jag!!
måste börja sköta skolan.
Det funkar inte i längden..

http://slusk.nu/wp-content/uploads/2009/06/plugg.jpg

Dagens svar på kommentar



Svar: jadu, det är inte bara du som har frågat emilia. Tröjan är min mammas och därför har jag ingen aning om vart hon har köpt den. Men jag tror det är h&m för ungefär 1 halv år sen kanske. Tror desutom inte dom finns kvar tyvärr. Tack för kommentaren! Ha en bra dag.

hissar!

http://kellybiddle.se/images/2010/img_1886-1_76585735.jpg


Jag hissar vekligen dessa kakor, haha. kanske lite knasig hiss. Men dom är verkligen sjukt goda! Dom smakar kladdkaka. Kolla, man ska doppa dom i mjölk det är då som smakar som godast! Har dom här hemma nu. Så jävla goda!! Smaka dom. Jag hissar dom verkligen! :)
Vad tycker ni läsare, hiss eller diss ?

gästinlägg från alexandra :$

olá allas julias läsare! jag och julia har vart så duktiga och städat hennes rum och nu ska vi typ kolla på nån film eller nåt! idag har vi haft bajs orentering och det gick väl bra endå, trodde det skulle gå mycket sämre. och nu ska vi lägga in lite bilder, pussss :)

















jag älskar julia wistrand farligt mycket, puss på dig bästavän :$

peace

Sitter i data salen just nu. Håller på med någon tråkig grammatik grej. Idag finns det massa grejer att fixa. Får även följe av Alexandra bästavän. Så söt! pussar. Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

(förlåt för att jag inte hann att blogga imorse också)

sovdax

Nu måste jag städa mitt rum, sen aa gå och lägga mig.. pussar vi hörs imorgon.

Sååå.. nu har man en ny design

Känner mig nöjd med designen. Sötaste Sara som gjorde den åt mig. Jätte rart av dig!
Vad tycker ni andra?


Om ni inte ser den på en gång, så klicka på uppdatera
massa gånger så ser ni den sen

Utgång

Nu drar jag och träffar Fredrik. Bye :)

drog iväg och shoppade igen :o

Shiit, aja. Mamma betalar ^^, mamma kom upp på mitt rum och var sjukt rastlös så hon frågade om vi kunde åka till det nya shopping centrumet i bromma. (har precis öppnat) vem följer inte med liksom. Så fick lite mer kläder! hihi :) fett glad.
bilder tagna med mobil förlåt !
Rosa converse 649 kr - stadium
Sjukt gullig tröja 199 kr - lindex
Lösögonfransar + noppare 3 kr :o haha.. -lindex
Grå mössa från cubus - 79 kr

bild från i lördags

(felicia förfan!, kan du lägga ut mer bilder eller skicka till mig!!)

shopping

Pappa ringde och väckte både mig och Ronja imorse och sa att han skulle hämta mig efter en halvtimme. För att vi skulle åka in till stan och shoppa. Så det var bara att dra sig upp från sängen. Åka med hem och fixa sig. Sen så snabbt som möjligt drog vi in. Började med att ta en frukost på waynes coffé chailatte så klart, sen drog vi vidare och kolla runt. Efter drygt en halvtimme. Gick vi till en affärr som heter reddevil där skulle jag köpa min sveajacka. Men den fanns inte i xs eller s så jag köpte den i m men jag växer säkert i den. Testade en som var xs och s dom var exakt lika stora, såå.. köpte jackan. Så här blev det :)
jackan kostade 2400 eftersom den var på rean :) asbra köp! love it
var den fin?

Beställt :D

Jag och Papi beställde precis ett bubbelbadkar till min toalett. Så här ser det ut :
3 sits för 3700 rätt billigt för att vara bubbelbad.

grabbarna

Idag vaknade på bordet, sen har jag bara vart hemma hela dagen. Eller har vart och köpt linser, men dom syns typ inte dom syns bara i ljuset. Köpte isblåa. Sen drog jag till Sem. Sedan tog vi mopparna till Sebbe. Där var massa folk. Drog där ifrån för en stund sen. Nu är jag hos Ronja. Pussar!

Här får ni lite bilder sen finlands resan på mig och Ronja




väldigt fina. Men dom bjuder vi på.

Ryan Sheckler

Så jävla katt! Gaaah, aa iallafall. Ligger här med en godispåse och kollar på life of ryan. Säger bara komsikomsi kissemissen. Seriöst. Alla tjejer dissar honom. När killen har världens underbaraste utseende och personlighet!

godiiiiis

Jag och Elina tog precis moppen till willys. Lämnade Pernilla,Alexandra och Sofia hos mig ensamma. Men dom rev inte ner huset ;) haha.. kväll blir det utgång. puss

dagens outfit maybe

buuuuuu alkrisatr

ni ser rubriken den är bra! Hejdå :)

reflektionsdag

chacha, sitter hära med Ronja. Alexandra är också påväg. Ska plugga och grejer. Var precis i skolan och sprang orgienteringen. Super kul :o elläh?! Nu ska vi fortsätta plugga. Puss!
Juste en ny design är påväg också! Min sötnos Sara gör den åt mig.
Kolla gärna in hennes blogg : http://saars.blogg.se/
gaaaalet gammal bild! ;p

ska försöka sova

Har suttit och chattat med massa. Nu ska jag borsta tänderna och försöka sova.
Puss

mittallt..

Du värmer mig även om det är 40 graders kyla. När du inte är här så saknar jag din blick.Och varje natt när man vill ha dig där brevid. Jag mår som en prinsessa varje gång vi är tillsammans, å jag drömmer om dig shit all kärlek som kommer.. men vaknar upp ur mitt sagoland och ingenting finns kvar. Det finns nog ingen annan som kan känna samma värme. Du är som en vatten som finns mitt i en öken, jag kanske inte är perfekt men jag försöker..jag vill hålla din hand. Vill alltid hålla dig varm. I din famn det är där jag hör hemma, om du inte vill ha mig nu så tänker jag sitta här och vänta. Visst att jag vill hjälpa dig men ändå ge dig tid till att tänka. Jag vill ge allt jag kan men det är inte så lätt hela tiden. Mitt hjärta slår så snabbt när jag tänker på dig. Mitt hjärta sprängs när du dumpa mig. Mitt hjärta är ju till för dig.. Jag finner inga ord när jag tänker på dina pussar,jag ger mitt allt om du bara kunde älska mig. Jag ger mitt allt om du kunde må bra med mig. Jag vill alltd vara där för dig. Jag vill ge dig lycka. Jag vill inte glömma något. Jag vet att allt är mitt fel. Men jag vet att redan nu kan det vara försent.. men jag försöker.. jag kan inte andas utan dig tobias! Jag vet att jag får dig att tveka. Jag vet att jag får dig irriterad..När jag ser dig i skolan får jag en klump i min hals! Men jag vet att jag inte får gråta och att jag måste vara stark.Det är svårt att glömma något som skulle vara förevigt.Varför blev det som det blev. Jag hatar det här.. jag gråter floder, men det är faktiskt svårt när man hör något så förjävligt.. typ som att livet bara bryter ihop. Kunde inte gå efter det. kunde inte andas för att jag fick en sån chock. Jag fattar inte att något man älskar så mycket kan försvinna så fort...

killar läs!

När hon tittar på dig - Kyss henne 
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon gråter - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ta det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta 
När hon inte hört av sig på länge - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Då gör hon det mer än du kan förstå
När hon tar din hand - Ta hennes hand och lek med hennes fingar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - försvinner aldrig den smärtan
När du säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

bild från idag

Jag och pillan idag.
HAHAHA, OTRRRROLIGT SNYGGA!

påminner så jävla mycket om dig!


20.00 om 4 sek

Ditt leende,dina blickar,dina ord. Dina kyssar. Saknar allt! ♥..

Piercing :)

så här blev det

pernilla

sitter hos pernilla just nu. Ska snart ta piercing. Nere högersida. puss
1 år sen ♥


förändrad

Såå, förlåt sofia för att jag har svikit dig nu.. men har gjort massa saker när jag vart själv. Kan inte stå emot smärtan. Imoron blir det hål i läppen! Kommer inte göra ont!
smärtan tar över helt. vill bara testa mina gränser!
hejdå

när fan kommer skolfotona ;o

blir sjukt irriterad nu :o dom har inte kommit på sjukt länge. Dom borde väl komma i veckan!
haha, ser ni mig ;)
hahah,knasklassen.com

stark

Har precis pratat med massa killkompisar.Alla killar säger att jag ska kriga alla tjejer säger att jag är värd en annan.. livet är hårt! aja, Känns så mycket bättre nu. Tårarna är borta.. och allt känns mycket lättnande. Fattas fortfarande något. Men inte lika mycket. Ska låta honom vara. Och om han kommer tillbaka blir jag väl överlycklig,men har märkt att jag vekligen är jobbig just nu. Tror ni läsare också tycker det blir tråkigt att läsa när jag är så deppig! Så ska sluta med det. Och bara skriva om bra saker! ♥ puss

är det så här ni vill se mig?!

Tagen nyss..
Om ni vill se mig så här så håll inte på. Låt mig gå min väg. Jag är en krigare.

...

Sitter just nu och snackar med elias.. Tack för att du finns för mig barndomsvän!

they say that tears has it reason and every smile has it own season..

Vet inte vart jag ska ta vägen.. pappa sa nyss massa saker. Massa grejer jag berättat, rabblar han upp framför mig. Fyfan vad jag är svag just nu. Försöker vara så stark som jag kan men faller ner till botten hela tiden..
vad hände med alla orden som sas.. dom bara brann upp. Två dagar innan var du förälskad. Eller du kanske bara ljög. Vem vet?!

Var med Sofia & Jonas idag. Vi gick hem till jonas och hade saftkalas och kollade på simpssons. Och ubersnälla jonas skjutsade hem mig. Skönt!
fyfan vad jag saknar dessa tider. INGE PROBLEM,INGE TÅRAR. BARA DU&JAG
jag älskar dig felicia molnar

godmorgon alla morgonpigga

Jag är det iaf. Har precis vaknat. Har klätt på mig och grejer. Idag blir det mjukisar och tjocktröja med luva.. mina ögon är helt svullna och röda. Men det sminkade jag över! Hejdå
smile biaaatch

svar på kommentar



svar:
MEN JAAA, och kommer göra länge..kan ni inte bara hålla käften.. fattar ni inte att jag blir mer ledsen när ni håller på. Fan tappar andan så fort jag hör hans namn. Hur kul tror ni då att det är egentligen?! Vaa.. tänk er själva. Att vakna upp en dag och inse att han verkligen inte finns där. Hur kul tror ni att det är. Livet är ingen jävla lek! Det är som ett fucking spel.. snälla kan ni sluta kommentera om detta. Skulle vara jätte snällt! Jag kommer älska honom länge, han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! Även om han inte kommer tillbaka så vet han att jag alltid kommer acceptera honom för precis den han är. Så, gå och lägg er. Det ska iaf jag göra..

rubrik

Visste inte att det kunde kännas så här tungt. Allt händer när man minst anar det. Blev av med 2 st på en dag. Det är för mycket! Du var det bästa i mitt liv.. ni vet inte hur jobbigt det känns att bli av med något man verkligen gillar. Att höra att den inte finns där. Det är det värsta som någonsin kan hända! Så alla.. ni tror att ni inte bryr er, men egentligen så bryr ni er så jävla mycket. Att bara ligga och kolla upp i taket, kommer det fram som ett bildspel av "det bästa" allt det som du skrattat med,allt du log åt bara fälls i tårar. Allt! Mitt liv blir inte bättre för att jag ligger här och klagar eller skriver av mig. Men det gör så jag drar av mig lite av dom känslorna som ligger inom mig.. bye.

dagens citat gjord av mig

" Någongång måste man bli stark,den dagen är idag"

Någon som tycker det är rätt?
just nu håller jag på att ladda ner nya låtar till min ipod. Efter att ha gråtit kärleks tårar hela dagen, gråter jag glädjetårar just nu. Även om allt är skit. Så finns sofia här. Och gör mitt liv så mycket bättre!

slappdag

Vart med mina flickor Josefin och Sofia. Dom har stöttar mig hela dagen. Tack till alla som stöttat mig via sms också.. vart på träffen och spelat biljard hela dagen. Sen har jag även vart och sålt min fjällis. Hejdå!
Hoppas ni andra mår bättre ;)
Tack för att ni är så underbara!

dikt

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du
 älskade henne och hon
 kommer vakna upp brevid killen som redan visste det.


värsta dagen i mitt liv..


</3

..du betydde mest..
..försökte,men gav inte tillräckligt..
..jag älskar dig..


nu kommer väl slutet på det roliga..

Drar till skolan idag. Tvärr.. mår inte bra. Hejdå

Sååå hääär julia..!

Dessa låtar ligger på plus enligt mig. Detta är sååå typisk mig musik! :)

Linas matkasse

Kom nyss hem till oss. Pappas första kommentar var; fyfan vad skönt med ingen stress. Hahah.. tror den är bra! När vi toh upp alla grejer var det bara gott :) !! Ser verkligen fram emot middagen imorgon ciderkyckling typ. Aaasgott låter det,får se om det blir lika gott då.
Morgondagen finns det mycket att göra:
♥Sälja fjällisen
♥komma ifatt i skolan..
♥Åka hem till alexandra ge hennes lilla systers present
♥Lägga in annonser på blocket.
♥Rensa kläder,ska även sälja det som kan säljas!
♥Duscha,peeling och ansiktsmask
Hur fan ska jag hinna allt.. shit. går i skolan också
God kyckling från Linas matkasse

Efterlysning


du är världens bästa pojkvän tobias!

EFTERLYSNING TILL MINA VÄNNER!

Är det någon som har mina gråa volur (staving?) mjukisar?
Kolla gärna hemma. För saknar dom :(
kommentera om någon har dom!!

 



Dagens kommentar

kommentar från min syster som är 5 år.

'' VÄNTA, gå upp igen, oj gud det var ju **** jag trodde det var en fisk''


HAHAHAHAHAH, OMG!



gaaaaaaaaaaaah jag dör! jag och syrran ligger på golvet och garvar.:)
det här är min humor,så alla vet

fuck you



Cee-lo - fuck you

Sååå här skön låt. Blir så sjukt glad av den! Den tar bort alla dåliga tankar. Och får fram all glädje i kroppen. Vill bara springa 2545465 varv runt jorden och tillbaka. Tänker också på en mycket speciell person när jag hör den.
Går inte att beskriva min energi just nu. Men min lillasyster dansar sönder iallafall just nu.

installerar the sims

håller just nu på att installera the sims. Shit vad länge sen! Ska även sälja alla skivor sen. Ink. massa kläder. Som jag även kommer lägga ut här på bloggen. Men nu är det installerat. Puss!

Vem är Jag egentligen?


Namn: Julia Wistrand
Ålder: 14 år.
Bor: I stockholm stad
Intressen: dans,vännerna,pojkvännen,musik, m.m
Beskriver mig själv som: Jag är kanska korkad, klumpig och irriterande, fast oftast glad ! är bäst på att skämma ut mig själv!
övrigt: Jag har en syster 5 & en bror 24. Min högsta önskan just nu är att få piercing i ögonbrynet & en kattunge!  

Hejhej! Julia Wistrand heter jag och jag rentutsagt älskar färgen rosa och att få höra komlimanger. Jag tycker om att laga mat , fast inte att äta den och så älskar jag att ha roligt. Har bott i stockholm hela mitt liv och lever mitt liv som en normal tonåring gör nuförtiden, Har vart utomlans 2 gånger i hela mitt liv. Om inte finland räknas. Jag har väldigt bra pigment!  Jag är otrrrrrroligt mörkrädd och hatar skitsnack och folk som inte kan vara sig själva Har tråkig humor som bara jag skrattar åt.. Jag älskar musik. och ja.. vad mer kan jag säga som inte redan är upprabblat ? jo.. en till sak, jag kan nästan ALDRIG vara seriös på bilder. Men har faktiskt börjat försöka vara det. Eftersom alla klagar! :)

pussochkram !

design?

Någon som kan göra en design till mig? Skulle vara grymt snällt..
Tex. Sara eller Allie ?
Snälla lägg en kommentar om
någon kan hjälpa med en enkel design!



Dagens knasigaste


mensverk!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fucking mensverk gör så jag stannar hemma från skolan idag. Aja har ändå massa läxor jag inte gjort tills idag. Mohaha.. nej skoja. Dumman mig! Tänkte göra lite frukost nu. Sen sätta mig framför tvn med ipren! Hörs senare. Puss

ååh,vilken middag (?)

hahah, mami & papi drar ner till ica. Kommer hem med fucking grönsaker och dip. Sen ba; aa det här blir middagen idag. (Ska vi svälta här eller) aja. Livet är inte rättvist. Skulle egentligen träffat älsklingen idag. Men det blev inte så så drog ju och shoppade. Imorgon ska jag,Ronja och Olivia köpa gymkort. Ska även hämta ut min fjällis från kemtvätten och sedan sälja den. För att köpa en ny jacka. Får se hur det blir med det. Våran familj har  faktiskt spenderat timmar idag till att kolla katt. Det är bara en tidsfråga innan vi köper en! :)
HAPPY FACE


En bild jag tog idag.

Dagens jävla outfit

Glans leggins från gina tricot
Vitt bas linne från H&M
Jeans shorta från veromoda.

shopping med mami

Vart och shoppat med mami i några timmar. Blev lite saker. Även om jag inte hade pengar. Så fick jag med mig detta :
Rosa toapapper :)
Manikyr sett.
Mössa och vantar
Dop present till alexandras lilla syster
grå tröja
gråa leggins
jeans shorta :)

I love you

Blev ändå så att jag träffade tobias nu på kvällen. Vi drog inte på någon bio men ja.. gjorde annat mys. Snackade sjukt mycket. Asskönt att alltid ha någon som man kan snacka ut med om allt. Tack! Men pappa kom och hämtade mig nyss. Nu tänkte jag sätta på mia och klara. Sjukt rolig komedi film och ta med mig mina risen och ett glas med is. Puss! Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!


Miss that day... ♥

Lördag

Bajs lördag.. Allt blir fel. Bajs. Hejdå!

3 månader ♥

Vaknade sjukt tidigt idag. Vaknade runt 8 haha.. väckte tydligen Ronja på köpet. Sen har vi fixat oss. Och nu håller vi på och äter. Klockan halv 11 drar vi till jakan för jag ska köpa en parfym. Sen ska jag till älsklingen. Och sen ska vi på bio. Aaaw,så gullig han är! Men vi höras. Puss

Ronja, Alex,Simon , Kim & Levin

Såå.. nu håller vi på att fixa inför kvällen. Har precis ätit tacos. Ikväll blir det skräckfilm och grejer. Hähä! Nu ska vi fortsätta fixa. Har inte heller något mer att säga..

fluff

Mumma! Kom precis hem från skolan fick med mig Ronja också. Hahah, ikväll blir det bara chill. Ska typ vara här hos mig med Ronja, casper och tobias. Mys! Ska typ kolla på film :)
Puss

Nu:ska vi ta bussen mot ica för att köpa massa grejer till kvällen.

Ny lista till er killar!! LÄS IGENOM OCH TA ÅT ER

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:-Ett gosedjur-En av dina tröjor-Något som visar hur mycket hon betyder för dig.

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:-Ett gosedjur-En av dina tröjor-Något som visar hur mycket hon betyder för dig.

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.

helvete..

fan vad sur jag blir! Jag tar bussen 07.45 sen när jag kommer till skolan säger alla att vi börjar 9! skitkul.. men nu är jag hos sofia iallafall :) kisses
t
tagen i onsdags.

Godmorgon sweeties

Hello, vaknade klockan 05.30 av mitt alarm. Sedan dess har jag bara fixat mig. Nu är det dax att äta mina special k. Puss :)

jacka

Kommer nog köpa en SVEA jacka iår. Ingen har den. Och den är snygg. Sen att märket är fjortis kommer jag inte bry mig om. Eftersom det är synd att många snygga jackor är stämplade som fjortis jackor. Men jag kommer nog köpa denna jacka..
http://images.bubbleroom.se/data/blog/200810191354274513.jpg
Vet bara inte vilken färg, antingen svart,marinblå eller vit. Vad tycker ni?

nu ska jag traska vidare

Såå.. nu har min älskling kommit  hem från skoljoggen. Så ska dra till honom nu. Puss!
hahha.. gammal bild på sofia & jag

Smoothie

Har precis gjort smoothie och kollat på "nanny mc phee" Skiiitbra!
Vanilj yoghurt
chokladsås
glass
vit choklad
en halv banan
vaniljkakor
marabou choklad
And finish :)
hhahah, ser ut som ett troll ^^

Sofias place

Drog från skolan orkade inte vara kvar. Så drog och plingade sönder hennes dörr. Nyvaken kommer hon och vaknar hahaha.. har precis ätit. Snart ska vi dra ner till ica och köpa choklad och vaniljglass :) hähä! Pussar

hahahahah, jag och sofia i tisdags. Lång historia bakom ställningen ;)

Lockigt hår :/

Kör på lockigt hår idag. ohyes du hörde rätt.. får se hur ni tycker?

idol

Sitter med familjen och kollar på idol. Hhaha.. bara dåliga ju ;o vad fan är det hära.
Men här får ni bilderna sen idag :)
Sååå.. nu börjar det igen Puss

Grattis till jonas !

Grattis på 15 årsdagen,hoppas du får en bra dag !!


pancakes

Blev pannkakor till middag eftersom jag precis kom hem. Nu ska jag:
♥ Springa 5 km
♥ Duscha
♥ Raka benen

Godmorgon

God morgon allihopa som är uppe nu.. Jag har precis städat mitt rum. Är nästan klar. Tänkte gå ner och äta lite frukost. Sen fixa mig. Idag tänkte jag och tjejerna baka muffins får se om det går så bra. Eftersom jag har oturs dag idag! Men jag hör av mig sen. Kyssar.

Nej nu måste jag städa

Bye...
Mitt rum just nu

blev ju tvungen att göra om allt.. nya låtar och grejer

Bläää... kolla vilka listor jag får göra med låtar bara för jag tog bort hela musiklistan.
Finns mera låtar.
Det här är bara lite av dom jag la in...

någon som kan lite bra partylåtar?


Dagens sötis

Såååå söta! En leopard och en hund liksom. Hur vanligt är det?

FITTAAAA!!

ååååååååh :@ så jälva arg just nu! Fyfan säger jag bara.. åååååh, aa sitter hära och försöker ladda in musik på ipoden och sen när jag typ är klar råkar jag radera hela jävla spellistan! Fan också.
Någon som är klantigare idag?

påtal om fjortis

Herregud.. visst man kan säga fjortis utan att mena det. Men jag fattar inte vart ni får mig att vara fjortis, kan ni säga vart jag är fjortis. Fjortis kan vara betéendet och utseende. Visst jag har löshår. Men inget jävla ruffs, visst jag har smink men fan inte consiler på läpparna och 3 ögonfransar, visst jag kan vara kaxig, men pratar inte som en pipig liten mus. Jag står upp för det jag sagt. Sen alla har åsikter om saker och ting, det har alla! Och då menar jag verkligen alla i hela världen! Vad fan är erat problem kan ni säga vad som är fjortis på mig?



Hösten ♥

Så the same! Varje år samma sak! Så jälva nice med höst. Då vet vi att det blir mycket hinkaaa, och haha... som alltid möte med micke varje dag. Hhaah, ronja vi är bara för bra! Sitter här och skrattar för mig själv alltså ni kan inte föreställa er hur kul vi har på hösten. Det är galet! Love it! Så här härlig känsla.

Nu:
herregud, jag som skulle plugga idag. Har inte gjort ett skit! Bara tränat &ätit. Jävla tjockis jag är! Och nu sitter jag vid datan shit. Känner att jag ska ta lite situps nu! Och ladda in låtar på min ipod. Sen ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon, inte för att det är en sån big deal. Men alltid kul att fixa sig. Sen måste jag komma ihåg pengar eftersom vi tjejer ska käka på kinarestaurang på lunchen imorgon. Så sugen på det! Men imorgon blir det älsklingen, mysa galet som vanligt. Ska även snacka med honom. Men nu är det dax att träna lite och sedan plugga. Pussar!


Jag älskar dig Ronja Lundberg!

Vad tycker ni om min nya mjukis dress?

mobba inte min tjockismage, den ska faktiskt bort ;)

Just nu!

Nu tar jag en 1 mil på springbandet + 200 situps. Puss
Tagen för 1 min sen. Musiken dunkar och tvn på på högstas grad. Pussar.
(mjukisdressen fick jag av mickan)
vad tycks? annorlunda färg :o

Kollar runt lite

Funderar på att beställa dessa:
vad tycker ni? Bra eller slöseri? hiss el diss?

Lite ändrade planer

Herregud vilken dag! Drog från sista lektionen för hemkunskaps läraren är helt jävla dum i huvudet.Så drog hem istället. Och tänkte plugga, så la mig ner i sängen och läste på.. men vafan höll på att somna för att det var så tråkigt, så ställde mig och tog en 1 mil på springbandet istället. Sen har jag ingen aning hur jag kom till datan nu. Men nu blev det så iallafall. Sen är jag så häär irreterad på att min jacka är såld som jag tänkte köpa. Fan! Den var typ perfekt. Men jaja.. min fjällis har inte kommit tillbaka från kemtvätten än. Sen när jag sålt den ska jag nog köpa en canada goose långmodell. Men nu tjatar papi ihjäl sig om att vi ska äta så vi höras. Puss
bild som jag tog förrförra sommaren

Skolan snart

Alexandra kom hit klockan 7 imorse. Sedan dess har vi sminkat oss. Och så. Idag blire plugg! Bläää..
Dagens förbaskade outfit blir:
Tjocktröja från bikbok
Leggins från ginatricot

minnen


Lill modellen. Hahah, 4åriga lillasyster

Dagen hemma hos Felicia med ante. När felicias lillebror spydde ner mig..

aaaaaw så små!
Hugo,oscar och robin. Fotbollsdagen. När jag var så stolt över mina mål!

herreguuuud... julafton 07. Gämför ansiktet och under! Läpparna!!

skolavslutningen i 5an, Felicia & jag (blondie)

orange håriga julia. Hahha.. aaw varberg 07!

Varberg. felicia och palle fiskar krabbor. hahaha.. jag tönt på sten.


dj med felicia på barkarby skolan.

Jag & pernilla. Åkte runt i varje köpcentrum i hela stockholm för att komma åt
dom skorna jag har på mig på bilden .

Romme, med Felicia,fredrik,robin,bella,och alla. Fyfan vad kul det var
"EN BUSSCHAFFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR"

Alla hjärtans dag med Felicia & pernilla

Lina,jag och felicia på daisys efter en busig stund på willys

Myskväll hos felicia.

Elinas födelsedag. hahahah

Elina,Jag och pernilla i jakan 08

HAhahah, gaaalen kväll med achmed och dom 40 rövarna i tengmos lokal.

klassresa med Juliano,robin,oscar,daniella,amila,fredrik alla gamla vänner.

Finland med ronja


Fotboll

Gammal bild från aroscuppen 07 :)


Från vänster:
ninni,alexandra,johanna,någon,mikaela,jossan,madde,jag,felicia,någon

Fluff

Just nu sitter jag och min syster och äter Fluff. Så jävla gott!! Har vart med älsklingen idag. Vi kollade på någon ishockeymatch och så. sen kom pappa ner till ica. Så köpte vi mat och så. Så idag har jag ätit sjukt god mat! Black and white. Mumma! Puss



ps. Jag har fått igång mitt springband, så nu är det bara att börja träna!

vilken kväll!

Jaa, gud säger jag bara Alexandra, Josefine & Gianella! Shit vad jag skrattade igår. Har nog aldrig haft så kul. Herreguud. Kan tyvärr inte berätta här på bloggen. Men det var sjukt kul iaf.

Hinkaaa

Tjatja bitches. Sitter hära och tänkte sova men det går inte så bra..puss på er

dop

Kom precis hem till Alexandra från Alexandas lilla systers dop. Så söt!
Snart blire fest här hemma ;) haha.. men hade hoppats på att felicia hade lagt in bilderna från igår men det har hon inte -.-  så ni får vänta med att se dom. Hörs senare! Förlåt för dålig uppdaterning!

 

datasalen

Godmorgon allihopa! Är i skolan nu sitter och surfar lite. Lektionen börjar 10 i så har lite bråttom nu. Men vi hörs ikväll eller något. Puss!
 


kommentera

♥  One piece dräckterna!
- ser så jävlasköna ut, även om dom är dyra tror jag att jag ska köpa en.
♥ När killar ger present till sin flickvän
Så jävla gulligt, gaaaah, får man tex ett halsband så kommer man aldrig ta av sig de!
¨
♥ Pengar!
Sån underbar känsla när man kanske har några tusen och bara kan
dra och shoppa. Det bästa som finns typ! Pengar att bara spendera.
Wonderful...
♥ Vintern
Så mysigt, när pojkvännen värmer en. När man kan ha vantar,mössa,tjock
vinter jacka! åååh, så mysigt!! LOVE IT. julafton hörrni..
♥ Folk som härmar..
Folk som kollar in olika personer och sedan nästa dag har köpt samma
kläder, eller köper något man verkligen vill ha!så hääär bitch!
♥  Tjockis mat!
Usch, får verkligen tvångstankar nu förtiden att jag måste springa
och hålla igång efter jag ätit tjockismat!! Verkligen.. Bläääää
man vill ju inte precis se ut så här när man blir gammal --->
♥ Långa converse
Så sjukt fult! Fyfan vad fult det är. Gaaah!
Bajsa på det. Snuft!
Med klack är också så jävla fult!!
Blä spy på dom!
♥ HATAR bloggar om deras jävla graviditet. Snuft!!
Herregud! Ung mamma, 15 år med tvillingar,17 år trillingmamma,
15 år och gravid, who care. Dina fucking föräldrar bara!!!! åååh!
Dom som undrar om jag är damp, så har jag
inte det är bara lite irreterad på massa grejer.

Duktiga julia är framme

Tjo katter där ute! Dansar runt i mitt rum just nu. Medans jag i sakta fart städar, haha.. har kommit ganska långt nu faktiskt! Bra där julia. Nej men ska gå ner och hämta lite mera kokkosnöt. Eftersom jag och papi precis var på ica oh köpte det! Såååå här gott. Dax att fortsätta nu allihopa. Pusspuss! ♥
jag just nu

canada goose

Bajsa på denna jävla jacka seriöst -.- !! Hittar den ingenstans! Och kan inte köpa min tunna fjällräven jacka heller eftersom en viss person har köpt en sån. Så kanske det är lite pinsamt att gå runt med en lika dan ;) alla kanske tror jag vill vara som (den) Men iallafall dagen flöt på. Slutade tidigare p.g.a av att båda våra mentorer är borta,så fick vi sluta typ 2 timmar innan. Därför blev jag tvungen att vänta i skolan i ungefär 3 timmar ;o , sen drog jag och älsklingen till honom blablabla.. har precis gjort mat till familjen. Eller hjälpte till. Eftersom jag kände mig duktig idag. (eller inte) blev jag tvungen att bättra mig. Men jaa.. nu ska jag plugga iaf. Tråkigt, men detta blir terminens första läxa jag gör ! (a) Kyssar

snuft

mitt nya ord, som jag kom på idag. hehehe (a) nu är jag hos tobias. Sen blir det hem och käka och till sist plugga.. Såå, nu måste jag vara lite social :) kyssar

12 viktigaste sakerna jag tycker ni killar borde tänka på som en tjej gillar!

1. Håll om henne runt midjan
2. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
3. Håll om henne nära ditt bröst
4. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
5. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
6. Lek med dina fingrar i hennes hår
7. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
8. Kysser du henne framför andra tjejer,
då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
9. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
10. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt
huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
Berätta för henne hur mycket hon betyder
11. Skriv sms till henne när hon minst anar det och berätta hur mycket du älskar henne,hur fin hon är i dina ögon,ni vet inte hur glad hon blir av att höra det!
12. Hon vill att du ska ha läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta.


Grattis mami !

Hejhej kom hem för en liten stund sen har precis ätit pastasallad. Hela tjocka släkten är hära. Och snart är det efterrätt. Vågar man ta en bit.. maybe! Hahah.. men tänkte bara skriva ett lite onödigt inlägg. För att visa att jag lever.
älskade mami, grattis igen

August pagust just nu

Tjatja, nu ska jag och "storer" kolla på silent hill. En skräckfilm. Hörs sen. Ska ta bussen 13 över 5 här ifrån. Ska hem och fira mami. Eftersom hon fyller år. Grattis!



august själv.

webbar

Just nu webbar jag. Men nu orkar jag inte skriva. Utan ska fixa det sista inför sängen
Puss!

....

Joshua Radin - Only you
Ska inte jag lovar..
jag älskar dig..

Julia vill ha

Väska från mihi.se

Ny musik

Bruno mars - just the way you are
Robyn - hang with me
Hiss / diss ?

Du kanske inte visste om mig.

- jag hade snuttefilt tills jag blev 9 år. Klarade mig inte utan den
- jag har en nalle som heter bobbo, som jag haft sen jag var 4. Har den fortfarande
- jag älskar rosa
- jag önskar ofta att jag var någon annan
- jag tycker undervattens-dokumentärer är spännande och är otroligt faschinerad av hajar
- jag har väldigt lätt för att vara mej själv när jag är med nya människor
- jag blir ofta kallad bortskämd
- jag älskar att hålla på med mitt utseende (fixa håret, sminka mej osv)
- jag har en lillasyster och en storebror
- jag är 162 cm lång
- jag är ganska knäpp
- jag kan tänka på roliga saker som har hänt och sedan börja fnissa för mej själv
- jag önskar att jag var 4 igen
- jag är väldigt djup (missförstå mej inte haha)
- jag har ganska många fördomar och dömer ofta personer, än om jag vet att jag inte borde det
- jag börjar lätt klaga över småsaker
- jag älskar att sjunga för mej själv
- jag känner mej ofta ensam
jag är otroligt svartsjuk av mej!
jag har jätte lätt för att skämma ut mig inför sånt folk jag inte vill skämma ut mig för.
jag älskar darin och ola.
jag var ett fan av britney spears när jag var liten.
jag har haft igelkottar,marsvin,kanin och en hamster.
jag hatar folk som glor!
jag är shopaholic. När jag får pengar tar dom slut på 1 dag.
jag har gjort om mitt rum ungefär 18 gånger
jag vill bli det som alla småbarn alltid viljat bli, delfinskötare.
jag har världens bästa vänner.
jag kan inte vissla.
jag vill mest av allt ha en katt som heter smilla.
jag vill ha piercing i ögonbrynet.
jag älskar att tjocka mig. Men efter hatar jag mig själv, och måste träna.
jag älskar barnpogram.
jag är ett problembarn påriktigt.
jag kan stå på tåspetsarna. Det imponerar många.
Sååå nu vet ni lite om mig. Mycket jag kom på.

sjukling

Tjatja, här sitter jag i min mjukisdress. Håller på att göra nuddlar.
Så måste kila ner till dom nu. Puss

Sovtime

Godnatt allihopa. August din tråkmåns har somnat och klagar på att jag somnar när vi smsar.. suck. Aja ska försöka sova. Om jag inte fryser ihjäl inatt. Blir nog hemma från skolan imoron eftersom jag är sjuk! Puss på rumpan!

cool cykel


Tids fördriv

PERSONLIGT
Namn:
Julia Louise Susanne Wistrand
Födelsedag: 1 april
Födelsestad: Stockholm
Ögonfärg: Blå/grön/gul (fast använder bruna linser)
Hårfärg: Ljusbrunt med mörkgrå utväxt. Måste färga men kan inte..
Längd: 1,62. kortis 
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt 
Stjärntecken: vädur
Skostorlek: 36/37 .
Är dina föräldrar skilda: Nope 
Rädslor: Mörker,spöken,skog..
Mest använda namn på msn: lillbruttan -.- *suck*

FAVORIT
Färg:
Rosa!!!
Sport: Dans
Godis: choklad
Affär: Ginatricot, New yorker, många fler
Nummer: 4 :s
Tuggummi: EXTRA, Hubba bubba.
Helgdag: Fredag, lördag
Årstid: Vinter, Sommar . Båda lika mysiga
Radiostation: The voice eller 107.5

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:
Im in love 
Rymt hemifrån: Hahah, alldeles för många gånger ;o
Sovit utomhus: Japp
Spytt i skolan: Ja :( hade tävling vem som kunde äta upp
en jalapeno. Så hääär äckligt så jag spydde.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Kommer inte på något nu.
Sett en död människa: aldrig.
Ätit sushi: Nää, men vill smaka!
Varit på scen: Japp. Har vart med i många talangjakter
och dansuppvisningar
Retats: Ja, Med folk ja absolut inte tycker om

DU
Svär:
Jao
Sjunger bra: Nej , inte vad ja tycker men folk säger att ja gör de. Så ja vet inte
Duschar dagligen: ofta
Vill gifta dig: Ja!
Kommer överens med dina föräldrar: Ja, Men de e mycket bråk, Iallafall me mamma.
Är rädd för åska: Ja, fast , Ingen ska va rädd för guds gaser i magen  ..
Spelar något instrument: Gitarr lite 
Äger en ipod: Roooosaa ipod nano
Sover med gosedjur: jaa! JAG E FAN GOSEDJURS BEROENDE !? 
För dagbok: Skrev dagbok när jag var liten. Nu är väl bloggen dagboken.
Sjunger i duschen: Alltid 

THIS OR THAT
Pepsi/cola:
cola!!
Mc donalds/burger king: Såklart donken.
Choklad/vanilj: Choklad.
Jordgubbar/blåbär: Både och.
Kött/vegetarian: Kött.
Tv/film: Film  
Gitarr/trummor: trummor
Adidas/nike: adidas
Kakor/paj: kakor

KAN DU
Gå ner i splitt:
njaa, om jag är uppvärmd
Skriva med båda händerna: Såklart
Vissla: Nää, kunde när jag var liten.
Blåsa en bubbla: Me tuggummi ? jaaa
Ha dina ögon i kors: Yupp ! 
Nudda näsan med tungan: ne..
Dansa: Bättre en får, KILLER ON THE DANCEFLOOR! 

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
Mamma
Du pratade i telefon med: Tobias
Du kramade: Tobias
Du skällde på: Lea fitt läraren
Du sportade med: kommer inte ihåg.

SENAST DU
Skrattade:
Idag.
Grät: Idag
Filmen du såg: Nån bajsfilm igår.
Tuggade tuggummi: Kmr inte ihåg, Dom e slllutt

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster:
Svart
Lyssnar du på musik nu: Jag gjorde precis innan Sofia loggade
in på spotify. Då kunde jag inte lyssna mera..
Vad har du på dig: adidas byxor, En svart tröja
Vad är det på din musmatta: Har ingen

TROR DU PÅ
Liv på andra planeter:
Ja.
Mirakel: ja
Kärlek vid första ögonkastet: ja
Spöken: ja, det spökar i mitt rum, I think..
Tomten: Ja tror att han fins nån stans men han kommer fan aldrig hem till oss ! xD

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
2 st
Dricker du mjölk: grön 
Person du hatar mest: lea
Vad borde man uppfinna: så man kan snacka fler än bara 1
person i taget i mobilen, och samma sak på sms!
Är du ett hälsofreak: nä.. Men önska ja va, E tjock.
Vilket är det värsta vädret: regn e lite mysigt, sol e bra. Slask, kallt och mulet är fan inte kul...

Vaknade på helt fel sida idag!!

Fyfan vilken dag.. hemskaste på länge asså! Först vaknade jag och hittade inte mina *******! Där började dagens irritation. Sen innan det så hade jag vaknat försent. Men det orkade jag inte bry mig om. Sen när jag kommer till skolan så går min skåps nyckel av från toffsen så fick gå runt med nyckeln i bh:n ,så där riskerar jag ju att tappa den.. har redan tappat bort en liksom. Men aa, sen när jag kommer till mentorstiden så har vi ingen jävla fittlektion. Nej, då kunde jag haft sovmorgon i 45 minuter till. Sen nästa lektion kommer jag försent till men det gjorde inget. Utan det som störde mig var att allt dålig som hänt runt om kring mig bara kom upp i tankarna. Så här jobbigt! Så jag gick där ifrån med sofia. Satt och andades ut med henne, tack gumman! Aa, men självklart kommer nästa problem. Fucking lorena. Biiiitch säger jag bara. Aa. och sen sista lektionen så har vi hemkunskap med en cp lärare. Kommer inte gå på många hemkunskaps lektioner kan jag bara säga. Helt dum i huvudet! FYFAN...
Jätte kul dag va?! Fast gick hem till tobias under hemkunskaps lektionen eftersom jag inte kunde vara kvar med cp läraren så gjorde älsklingen mig på bättre humör!
hahah, näääää vad gulliga !!

Jag ska stötta dig till 110% älskling!!

Jag och mamma var hos min brorsa och kolla på deras katt som dom har köpt. Omg vad gullig den är ;o jag dör påriktigt. En riktig liten busunge! Sen efterdet så åkte vi runt lite. Puss
kolla!!!! ;o

bilder från igår och iförrigår


Solning påg

Igår var jag,felicia,Ronja,sofia,jossan,alexandra,calle,tobias,peter & casper här hos mig. Vi grillade och grejer. Satt och snackade i mitt uterum med massa tända ljus. Det var gårdagen, idag ska jag och sofia dra och ta en 30 minutare solarium. Sen ska vi träffa jossan och åka och shoppa. Så puss!



Tihiihhi, saknar er ;$

Chillout

Hej, hejdå. Måste springa till bussen! :)

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00277/rosabuss438_277783w.jpg
Kan det inte börja finnas såna hära ist! :)

Mitt ROSA springband har kommit!!!

Wiiiie, fick precis hem mitt springband! Så jävla glad! Fast, vi fick inte med någon säkerhets grej som ska sitta på så vi fick inte igång den.. Så måste skicka efter ett sånt. Blääää orkar inte vänta!


hahahahahaha... fulfulful

videoinlägg

har fått många frågor om det. Jaaani... kanske det kanske. Men känner att jag kommer skämma ut mig så här mycket. Så väntar nog med det! Puss

Sytt klart löshåret nu

Äntligen klart!
Puuuh vad jobbigt detta tog 1 timme och 50 min :o
Innan jag började hämtade Tengmo upp mig och så åkte vi till Felicia sen åkte vi till söderhöjden och gjorde (?) asså gaaash vad vi har tabbat oss idag.. först in i en glasögon affär. Och där frågar vi om det finns färglinser när hon inte ens jobbade där. Sen den dära jävla moppen.. 2 gånger dog den medans vi körde. Annars körde den i typ 20 :o hahaha, helt sjukt! Fyfan. Satt en viss person på bussen också! piiiinsamt! Men iaf. nu har jag löshåret i och så här blev det.
Innan:
Efter:

Webbpic's

Tagna nyss. PUSS

Drar mig mot tajmahal

Hur det nu än stavas så ska jag dra dit nu med Tengmo efter hon har slutat. Sen kanske vi drar till Rinkeby och köper linser och så. Blir en mysdag helt enkelt :) Kisses!
Elina,tengmo och jag förrförra eller förra sommaren ... miss

Piercing :)

skulle det passa? har inge smink ! :) jag är längst åt höger

Grattis pappa!

Grattis till min kära far. Hade utvecklingssamtal direkt efter skolan. Sen drog jag hem till tobias. Och sedan mötte jag upp min familj på lagondola. Själv tog man en planka.Super gott.. men tänkte träna nu. För känner mig sjukt uppblåst.. inte bra! Nu ska jag plugga :) bye
Love u