Lördagen den tjugiofemte.

Jag och min otroligt sociala pojkvän är hemma hos mig just nu, han har tagit med sin dator och sitter och spelar LoL. Och jag sitter vid min och kolla igenom ett tusental bilder. Vi borde egentligen sova, men det är som det är just nu. Imorgon ska vi och min lillasyster åka till göteborg tillsammans. Kommer bli otroligt mysigt! Jag slänger nog in ett inlägg på tåget! Kommer nämnligen sitta där i cirka fyra timmar. Vi kommer hem på onsdag, så då får ni bilder osv. Ha en underbar kväll och fortsättning.

Sviken

Jag känner mig så sviken. Besviken över att inte kunna göra något åt saken. Familj,vänner och annat är bara jobbigt att tänka på vid det här tillfället. Tårar rinner för anledningar, tårar är känslor som bränns, tårar fäller för det gör saken bättre. Men jag är tjej och det känns som att inget gör saken bättre än att någon skulle skicka ett sms som
Berör, men jag vet att det självförtroendet jag har idag är det sämsta och då kommer jag ingen vart med det tänket jag har nu. Jag vet själv att tjejer är överdrivna och överdriver saker far
Away men det är så vi är gjorda, och då gäller det att vara extra känslig för vad man säger. Det här är första gången jag känner mig riktigt ensam och övergiven.

Snyggt på killar!


Adrian Hammond piké, snyggt, men snyggare när man har lite större muskler på armarna.
Riktigt sexigt och snyggt när blodådror syns tydligt!
Jeans jacka och jeans skjorta är stiligt!
Skinnjacka är sjukt hett, och slitna jeans. Och speciellt Armani, eftersom jag är en liten armani älskare.
Chinos på sommaren, kan ha alla möjliga färger helt ärligt! Kanske inte gult, gult är fult you know.
hublot-geneve-hq.jpg
Klockan är en fet detalj.
bara jag som älskar den? tror inte det :)
De flesta hackett väskorna är snygga, deras kläder är också ursnygga!
Ralph lauren, älskling <3
lite tips från coachen bara ;)

Fredagsmys.

Jag har endast varit hemma idag. Jag och min kusin skulle egentligen gå på bio, men vi orkade inte.. Det får antagligen bli på söndag. Just nu har jag inte ett skit att göra så tänkte leka lite med bloggen. Lite header,inlägg och sådant. Ha en underbar kväll! See you.
jeansjacketider, det är grejer de!

Because you worth it.

Dagen har vart lång, och lång och längre. Jag åkte till älsklingen klockan 10 typ där vi bara umgicks och gjorde pannkakor. Eller jag gjorde, för första gången i hans kök,sumerat med kaosartat. Åkte där ifrån klockan halv sex få jag mötte jossan på tåget som fortsatte till dansen. Kom hem för ett tag sedan nu. Jag har "ätit" och duschat. Fasiken vad dålig aptit jag har nu för tiden. Säger att jag ska äta men blir fan bara äcklad! Jaja slutsnackat, Godnatt :)

Välkommen till världen prinsessan

För cirka en timme sen födde Kronprinsessan Viktoria en dotter. Stort grattis. Jag ska strax kliva upp ur sängen för att äta frukost och sedan dra mig till min pojkvän som jag saknat ihjäl mig av. Vi båda är sjuka så kanske inte är så jätte bra att träffas egentligen, men är man beroende så är man. ;)
Ikväll ska jag till dansen men jag ska endast kolla på. Tråkigt nog!

Pontus Brodin

Den här texten är en låt, som passar in på dig precis.


Hej älskling jag börjar med att säga tack
Du är mitt ljus över dagen du är mitt lugn varje natt
Du är min livsglädje du är min medicin
Du är min och jag är din du är hela mitt fucking liv
Du är en ängel ena halvan av min kropp
Du är den bästa killen som jag nånsin kunnat fått
Du är den jag alltid har önskat att jag har haft
Du är min styrka att överleva du ger mig inre kraft
Du är Pontus och jag är bara Julia
Att jag någonsin skulle få dig på fall det var nåt jag inte trodde
Hoppas att du känner som jag
Att vara vänner var bra men tillsammans är underbart
Om du bara är en dröm så låt mig sova då 
För jag tror det är det bästa för oss båda två
Om jag skulle dö är du rosen på min kista
Skulle hålla den vid liv skulle aldrig låta den vissna
Du är det bästa jag har
Lämna mig inte snälla stanna kvar
Du finns när jag behöver dig
Älskling kom och lägg dig här intill bredvid mig

Jag är jävligt glad för du är tryggheten jag bär på
Att jag aldrig lämnar dig ja det är någonting jag svär på
Man ska aldrig säga aldrig men jag kommer stanna med dig
Och om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig
Jag skulle aldrig nånsin släppa taget för jag skulle bära dig
Tills dagen kommer tills den dagen jag dör
Även om jag bryter fötterna så bär jag dig fram
För om man tänker efter så är kärleken kall
Jag ber om ursäkt om du tycker att jag hackar på dig ibland
Jag lovar i mitt hjärta står det massa lågor i brand
Och det är lågorna som brinner för det du ger
Du tror att du vet vad jag känner men jag känner så mycket mer
Du kanske tror jag bara smörar men jag lovar det är sant 
Utan dig bredvid mig baby så tappar jag min balans
Du är glöden som brinner du är allt som jag ber om
Våra barn ska bli till sanning jag längtar tills jag får se dom
Du är det bästa jag har
lämna mig inte snälla stanna kvar
Du finns när jag behöver dig
Älskling kom och lägg dig här intill bredvid mig



Jag mår mycket bättre idag!

Jag ligger och läser en trettonårig tjejs blogg. Hon har förlorat sin syster,mamma och pappa. Hon bor hos sin styvpappa och har ingen annan kontakt med resten av släkten. En riktigt stark tjej, man underskattar verkligen sina föräldrar när man läser hennes blogg. Jag gillar den otroligt mycket och väcker starka känslor, vilket gör mig så mycket starkare än vad jag var i dåtid.
http://juliahofsweden.blogg.se/

Jag ligger och väntar på mat, vi ska äta spansk mat, världens godaste och uddaste mat. Kaaaaaaoooosa. Jag är väldigt hes men febern är nästintill borta. Jag har rättare sagt knarkat ipren dessa dagar så jag hoppas det är över till morgondagen!

så sant så sant.

Favorit i repris. ¨
1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Micke blir lämnad i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.

2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar mer än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt  mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.

3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "från och med du" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt.

4. Vi säger att vi är tjocka,fula,konstiga osv, men egentligen vill vi bara höra tvärtom. Vi får bra självförtroende genom att ni säger att vi är vackra,smala,perfekta,roliga osv! Vi ljuger oftare än vad ni tror

5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.

Vissa dagar måste man bara känna sig lite bättre än alla andra.

utan uppvärmning. Jobbar på spagaten som sagt.
med uppvärmning.
i know you love me.


sånt här gör en glad !

Jag gillar & ogillar

Jag gillar

  • Soligt väder, allt känns så mycket bättre. Jag vet inte varför men varje gång det är soligt  väder så blir jag automatiskt på bra humör. Det är gillar't! 

  • Killar i svart tröja. Jag har inte någon riktigt bra anledning men jag tror det framhäver ansiktet mer. Men det är sjukt sexigt också. Hiss! 

  • Killar med synliga blodådror, så sjukt fint. 

  • Att vakna på morgonen, för då är man smalare än på dagen p.g.a att man inte ätit på hela natten. Älska morgonkropp!
Jag ogillar

  • Sådna personer som tror dom är swag för att dom har mönstrade leggins. Skitfult verkligen! Typ från skitaffärerna ginatricot,h&m eller lindex. Eller tror att det är dancehall stil, herregud.

  • Folk som ljuger, jag hatar folk som ljuger och sedan inte tar tag i det, utan bara går runt och vet att den ljugit. Så sjukt fegt. Aa juste, hm vänner. Aldrig i mitt liv att någon i denna värld skulle orka med en skitunge dom denna person. 

  • Mobbig, jag är sjukt mycket emot mobbing. Då menar jag inte tjaffs emot små kaxiga ungar, utan såna som verkligen är utsatta. Jag har vart med i friends en gång och jag är så mycket emot mobbing! Jag har själv vart en mobbare när jag var yngre och vet nu hur allvarligt det egentligen är. 


Pretty little liars

Jag har legat hemma i 2 dagar nu och haft 39.2 graders feber. Väldigt skönt, inte alls.. Inte gjort ett skit men nu försöker jag hitta någonstans där man kan ladda ner sesong 2 av pretty little liars eftersom jag missat dem på tvn. Min feber har gått ned rätt mycket dock, men tror ändå inte jag ska till skolan imorgon heller. Ska nog krya lite till dansen!

Så ser min dag ut

Denna dag ska det bli sooooooool. Wehooo!
Idag får man pengar, men jag måste spara dem till sportlovet jobbigt värre.. För då ska jag och Pontus till herrljunga och shoppa på stayhard online butik. Så jävla najs.
Idag ska jag träffa Alexandra. Jag hoppas på att få åka till Jakobsberg för att kolla på en väst. Ikväll blir det troligtvis ett danspass på friskis ^^ hahah..

Godmorgon


Jag ligger fortfarande i sängen. Dock skulle jag gått upp för cirka en timme sen men så blev det icke! Ska gå upp nu är vrålhungrig faktiskt. Är duktig som börjat äta frukost igen. Jag sk ta bussen klockan 9 till skolan. Så jag måste kila. Puss

Jag älskar dig

Han får mig le.
Han ger pirret i magen.
Han får mig knäsvag.
Han är min.
Min största skatt.
Jag använder inte denna blogg till att skriva en dagbok. Jag måste få skriva av mig också. Och igår var det två månader sedan jag blev tillsammans med den mest underbara killen. Han har fått mig gå vidare och glömma många dåliga saker, han har även väckt många sinnen hos mig som jag inte vetat om.
Lukten av honom på morgonen.
Smaken av hans morgonkyss.
Hörseln av att höra honom andas.
Synen av att vakna upp bredvid honom.
Känseln av att ligga i just hans famn.
Och få känna sig så älskad som jag gör.
Jag är den lyckligaste tjejen på denna planet. Varje sms,varje leende,varje dag som går får mig lyckligare. Du är en sådan kille som vet hur man behandlar en tjej. Med dig känner jag mig inte bara som en i mängen, med dig är det endast du & jag. Vi är en.  Vi är inte bara en vinterromans, vi är något som kommer hålla ihop länge. Och längre. Jag hoppas att du kommer se det här och inse hur mycket du betyder för mig, du är det bästa, inte bara en pojkvän, du är som min bästakompis och någon som jag kan vara mig själv med. Bara ligga och prata om allt med. Min prins, min stjärna, killen som gör mig stark. Hos dig har jag allt.
Du är underbar och vill att du ska veta att
Jag Älskar Dig.

Humöret på topp

Jag tänker tillbaka på konserter i varberg då man var mindre. Min uppväxt och glädjespridare.
Tomas Ledin och Per Gessle.
Mycket kärlek till er för ni gjort min uppväxt till den bästa.
Tomas Ledin, han som påminner mig om sommaren. Gjort varje sommar till ett stort minne. Varje år i Varberg hade du konsert och man hörde dig enda bort till campingen.
Per Gessle, påminner om alla bra tider. Genom hans låtar blir man alltid glad av. En riktig livsglädje.

Jag har sett båda live flera gånger och dom tar aldig slut på energin.

nu börjar jag blogga igen.

Hej & ursäkta för uppehållningen av bloggen.
Men lite tid för att sitta vid datorn eftersom jag ej kan blogga från bloggappen. Gårdagen var underbart mysig, jag,Pontus och Felicia åkte till Coop och hemmakväll för att köpa pizza,läsk och godis till kvällen. Åkte sedan hem till Felicia för att kolla på ''sommaren med göran'' och äta pizza. Runt 7 gick vi hem till mig och då kom även Bassi. Vi myste framför Melodifestivalen och The notebook. Var ännu en lyckad kväll.


Idag har jag tränat, och ätit en väldigt god glass. (bild nedan) ikväll så blir det endast plugg. Har även kollat på lite tågresor till sportlovet då jag,älsklingen och min lillasyster ska åka till min farmor i Herrljunga i tredagar. Myspys.

Fredag i mitt hjärta

Jag är väldigt glad just nu känner jag! Kvällen ser ut så att Alexandra, Felicia och jag ska fira en kompis i kungsängen. Så vi ska fixa oss alldeles strax, klockan 7 ska vi ge oss av. Kommer nog bli en lyckad kväll! Kommer även ta med mig systemkameran!

Yoga - roligaste stretchingen.

Helt klart kommer jag med den största hissen på länge! Idag var det första gången jag testade på yoga och jag må säga att det är det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Gå och testa yoga medans man är övertrött och skrattfärdig. Jag kan lova er att ni lär ha träningsvärk i magen efter att försöka knipa igen skrattattackerna.

Jag har laddat ner en jävla massa musik till morgondagens nationella prov i Svenska. Gjort en supergod fruktsallad så jag känner mig förberedd. Ska strax sova men först måste jag bara säga att jag älskar att hata jag att blogga.

tre av världens finaste låtar


bloggappen fungerar ej!

Hej!
Jag är hemma nu, har precis lagat äcklig mat och ätit en glass strut. Just nu funderar jag på hur jag ska hinna allt.. Ska nog be någon av mina kära föräldrar att komma och hämta mig efter kvällens träning. Eftersom jag måste köpa massa frukt till nationella imorgon. Ciao!
haha, fett med snyggbild från grancanaria, jag och wilma.

Godnatt

Dax för mig att slå igen ögonen. Precis pratat med älsklingen så nu har jag en bra magkänsla. Imorgon blir det mjukisar och tjocktröja. wehooo.
saknar min fina bästavän.

Minnen !

Vannes fest. 2011
Min födelsedag.2011
öland 2010
tältning 2011
kryssning med Ronja. 2010
Felicias fest, 2011
alla dessa utekvällar, herregud! 2010.
spänningen av att öppna klasslistan. 2009
färgade svart, och skaffade lockigt löshår. 2010
Sista discot som dj med Felicia.

im back bitches!

Hello, im back on track. Orkar inte med nattstad, jag kände att jag behöver komma tillbaka till min personliga blogg. Så här är jag.
Mår bättre än någon annan gång.
xoxo
Så vad har hänt under dessa månader utan denna blogg?

Jo, det har hänt en jävla massa saker.
Jag har skaffat en katt som fyller 1 år om 23 dagar. Hon är vit och heter Kiara, hon har blivit ganska stor men jag kallar henne fortfarande kattunge.
Fått en ängel till pojkvän. Pontus, mitt livs glädje, mitt leende och kraft.
Jag Älskar Dig.
Återförenats med tjejerna, äntligen. Vi är bäst tjejer. Älskar oss så jävla mycket!