Börjar blogga igen.

Vet inte varför jag börjar blogga igen, jag vet själv att jag kommer sluta efter någon vecka. Någon dag tillochmed. Men här och nu vill jag återupp ta mitt skrivande på denna blogg för att det alltid är skönt att skriva av sig. Många som tjatat på att jag ska börja igen också men känns lite trist att komma in på min blogg efter ett halvår och inse att mina besökare har sjukt med 600 unika besökare. Kult! 
 
Igår var jag och min älskling och kollade på hans hockeymatch. Dock spelade inte Pontus men det gjorde hans kompisar vilket var kaos. Haha, påriktigt bajarna som dom mötte måste ha många blåmärken idag. Jävla fight hela tiden, dom blev ju så skygga att dom höll sig undan tillslut. Men matchen slutade 5-4 till dom, men kul var det att kolla, något jag kommer göra flera gånger. 
Åkte hem till mig efter kollandet då vi kollade på en repris av solsidan, så jävla bra! Uno Sandberg, för att ingen ska  märka misstankar. Hahah I LOVE YOU OVE. 
 
Vaknade sedan imorse med ångest över att lämna Pontus som ligger i en varm gosig säng med massa duntäcken och jag ska gå ut i det kalla höstvädret med jeans. Fast det gjorde iförsej inte så mycket eftersom jag nu är hemma efter att ha vart med Ronja på Tastys och käkat. Ingen skola här inte! 
Men egentligen ska jag plugga vid det här laget men det blir minst prioriterat som vanligt. Annars då? Sitter och äter världens godaste mörka choklad, min kattis är dräktig och jag skiter i allt som dom flesta tonåringar gör nu för tiden. Men nu ska jag avsluta och börja plugga, kanske. Så ni får ha det mysigt! Puss&kramis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0