Hårdbanta

Nu ska jag sluta äta frukost & lunch. Inget godis förutom mörkchoklad och klubba. Middag inte större än min hand. Börja träna hårt. Så nu är det slut på sockerbrödsdagarna! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

du om någon behöver fan inte banta ?!

2011-02-14 @ 21:58:38
Postat av: Cornelia

du behöver inte banta julia! :o <3

2011-02-14 @ 22:05:17
URL: http://tolvcm.blogg.se/
Postat av: Anonym

du kommer svälla när du äter middag och kroppen kommer ta upp allt fett dem bara kan.

2011-02-14 @ 22:09:46
Postat av: Anonym

man går UPP i vikt när man INTE äter frukost. Då får kroppen ingen näring och producerar ännu mer fett för att du ska klara dig. Bara så att du vet

2011-02-14 @ 22:16:36
Postat av: Anonym

Så dära ska du inte banta tricket e att motionera inte o äta lite då bildas inga muskler?... tänk om

2011-02-14 @ 22:49:59
Postat av: Anonym

Julia, vet du vad det innebär att banta? Vet du vad man gör med sin kropp? Jo, jag tänkte tala om det för dig nu.

När du bantar och bara äter en måltid om dagen säger du praktiskt taget till kroppen att "det här är allt du får " . Människans kropp är riktigt genialisk för när den märker att den får in mindre energi, så gör den sig av med mindre energi = du kommer inte minska i vikt, och kroppen kommer grabba tag i minsta lilla kalori för att inte hålla den undernärd när du tränar. Mörkchoklad brukar man säga är nyttigt men mörkchoklad innehåller dock mättat fett, fett som samlar kring magen, tarmarna och som underhudsfett. Det i kombination med att du bantar kommer inte leda till någon viktminskning och du kommer känna dig trött, irriterad och slö och HUNGRIG! Äter du ist fullständiga måltider (frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål) kommer kroppen aldrig hamna i ett sk katabolt tillstånd, du behöver inte äta mycket men du bör äta så att metabolismen hålls aktiv (då minskar du i vikt och bränner fett) Träna hårt, minska godis, läskintaget o försök få i dig omättade fetter som t ex omega-3 och krill-olja (nyttigt fett som kroppen bränner under fysisk aktivitet) så kommer du minska i vikt och samtidigt må jättebra !

2011-02-14 @ 23:02:24
Postat av: Anonym

om du vill gå ner i vikt så måste du äta! man ska äta 5 ggr om dagen fast nyttigt och minder! helst varanan timme och ett mål innebär också frukt! kroppen kommer tro att det är allt den får om du inte äter! och kroppen kommer då att spara på ALLT och du kommer troligen gå upp, må sämre inne i kroppen! du kommer inte gå ner alltså! du måste äta nyttigt och träna om du vill gå ner i vikt!

2011-02-15 @ 13:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0