Jag Hatar Tisdagar!

Hej på er, jag vill bara säga att jag hatar Tisdagar så galet mycket! Dom är så sjukt långa. Även om jag slutar 3 i skolan. Så är det så äckligt jobbiga lektioner och allt. Usch, men tänkte berätta hur min dag sett ut iallafall!

Jag vaknade vid halv 8 ungefär. Och jag hade egentligen ställt alarm på halv 5 som vanligt. Men eftersom jag somnade så sjukt sent igår så snoozade jag till halv 8. ;) Vaknade av super stress. Kom på att det var Tisdag och inte Måndag. :P Så jag testade kläder i en kvart ungefär sedan kom jag fram till att jeans och en lång stickad magtröja blev bra. Sminkade mig och missade första lektionen som var no. Jaja.. sedan rullade skoldagen på. Idrotten var kaos! Hahhahah, herregud. Efterskolan skulle jag till kista för att fixa prao. Så Tobias var så gullig och följde med mig. Sen blev jag galet irriterad för dom inte tog emot. Så får fixa på något annat sätt.. Efter det rullade vi mot bussen. Han drog hem och jag drog till Sam som var med hans kompis och meckade med moppen. Jävla nördar säger jag bara. Haha kan exakt alla namn på allting. Sedan kom mamma och hämtade mig. Sen skulle jag egentligen dra till gymmet men så blev det inte utan vi drog till ica och handlade lite. Sen jag kom hem och nu har jag ätit. :D

Jag har ingenaning vad jag ska hitta på nu. Men känner att en ny header och design står högst upp på listan. Så det blir väl något att på börja. Känner för en rosa,gullig design! LOVE JULIA. 
SUMMER TIME

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0